23
juni 2022

Arnhem

23 juni 2022 14:00 - 17:30

Event Vitaal Bedrijf: Aan de slag met vitaliteit

Aanmelden
Event Vitaal Bedrijf: Aan de slag met vitaliteit

Hierbij nodigen we je graag uit voor een event van Vitaal Bedrijf op donderdag 23 juni a.s., tijdens de European Company Sports Games (ECSG) op het mooie Papendal.

Het thema 'Aan de slag met vitaliteit' staat deze dag centraal. Maarten Jan Stam (o.a. Initiatiefnemer van Inhealth) deelt vanuit zijn jarenlange ervaring hoe je als organisatie een succes maakt van vitaliteit binnen je organisatie. Ludeke van der Es (Coördinator scans bij Vitaal bedrijf) presenteert de nieuwste inzichten uit onze scan voor medewerkers. Hoe staat het ervoor met de vitaliteit van de Nederlandse werknemer? Met welke thema’s willen werknemers graag aan de slag en hoe kunnen organisaties hierin faciliteren? En in een panelgesprek delen vitaliteitspartners en bedrijven die al aan de slag zijn met vitaliteit hun ervaringen en geven zij tips. 

Wij verheugen ons erop jullie allen live te ontmoeten. Naast het inhoudelijke programma rondom vitaliteit, is er dan ook veel ruimte voor ontmoeting en netwerken. En om een van de vele sportwedstrijden te bezoeken!

Op deze pagina vind je het volledige programma, alle benodigde informatie en de mogelijkheid om je aan te melden.