19
mei 2021

19 mei 2021 09:00 - 10:00

Gedrag veranderen & volhouden met de ladder van Ben Tiggelaar

Aanmelden
Gedrag veranderen & volhouden met de ladder van Ben Tiggelaar

Heb jij ook het voornemen om meer te gaan bewegen tijdens je werk? Door bijvoorbeeld elk half uur even op te staan, elke dag een wandeling te maken tijdens de pauze of mee te doen aan de Werken = Bewegen Challenge van 17 t/m 21 mei?

Dan vraagt dat zeer waarschijnlijk om gedragsverandering. Maar hoe doe je dat? Hoe kun je makkelijker je gedrag aanpassen om je gestelde doelen te realiseren? En hoe houd je dit nieuwe gedrag vol? Gedragswetenschapper Ben Tiggelaar gaf in een expertvideo al kort een aantal tips hoe je dat kunt doen met behulp van de ladder. 
 
In de week van de beweegchallenge op woensdag 19 mei organiseren we van 09.00 tot 10.00 uur de workshop 'Gedrag veranderen en volhouden met de ladder' om je meer te vertellen over de achterliggende principes van de ladder en jou stap voor stap te helpen bij het maken van jouw eigen ladder om jouw doel(en) te bereiken. Op basis van de ladder van Ben Tiggelaar, gegeven door Dorinde Brands en Esmée van Kampen, met als doel dat gedragsverandering een stukje makkelijker wordt en we daardoor met z’n allen vaker gaan bewegen!