18
mei 2021

18 mei 2021 09:30 - 10:30

GRATIS WEBINAR: Meer energie door minder stress tijdens het werk

Aanmelden
GRATIS WEBINAR: Meer energie door minder stress tijdens het werk

Een beetje stress brengt je tot grote hoogte, langdurig teveel stress en je raakt opgebrand. Hoe is dat voor jou als (HR) manager of leidinggevende? Krijg jij energie van jouw werk of kost het je meer energie dan het oplevert? En hoe is dat voor jouw collega’s? Wil je dat jouw medewerkers meer rust ervaren? Spanning op tijd aanpakken? En daardoor beter met werkdruk kunnen omgaan en meer werkplezier ervaren? En wil jij weten hoe je dat voor elkaar kunt krijgen in zo min mogelijk tijd? Meld je dan direct aan voor deze gratis webinar!

In deze gratis webinar delen Carla Schram Meijer van Set Your Mind en Mirjam Paap, co-founder van SAM veel praktische tips met je die meteen toepasbaar zijn en direct voor minder stress zorgen en die je makkelijk kunt delen met je medewerkers.

Wat levert deze webinar jou op:

  • Inzicht in hoe stress ontstaat en werkt in jouw lichaam en wat je daarmee kunt doen voor jouw organisatie
  • Inzicht in jouw eigen stressniveau en wat je zelf kunt doen om er voor te zorgen dat jij niet omvalt.
  • Het stellen van een concreet actieplan leidt tot een betere balans, meer energie en productiviteit. Hoe wordt het nog beter dan dit…
  • En nog veel meer

Voor wie is deze webinar:

Speciaal voor werkgevers en (HR) managers, learning & development adviseurs, Arbo coördinatoren en vitaliteits-, duurzame inzetbaarheids- en preventiemedewerkers én voor elke leidinggevende die het belang kent om haar/zijn teamleden op de eerste plaats te zetten, streeft naar (meer) saamhorigheid binnen het team en die het beste in haar/zijn teamleden omhoog wil halen zodat zij zowel op het werk als thuis optimaal presteren.

Praktische details:

  • Datum
  • Live interactief online en ja dat werkt.
  • Investering: slechts 1 uur van jouw tijd.
  • Kun je er toch niet live bij zijn dan is dat geen probleem. Daar hebben we natuurlijk iets op gevonden zodat je niets hoeft te missen. 

Ben jij klaar voor een energiek begin van het nieuwe jaar, met waardevolle tips om met jouw collega’s te delen zodat ook zij minder stress en een betere balans ervaren? Zorg dan dat je er bij bent!