2
juni 2022

2 juni 2022 15:30 - 16:30

HR Masterclass Evidenced-based Vitaliteitsbeleid

Aanmelden
HR Masterclass Evidenced-based Vitaliteitsbeleid

Vitale mensen zijn energieker, innovatiever, meer bevlogen en actiever betrokken in hun (werk)leven. Het is dan ook logisch dat vitaliteit hét onderwerp is dat alle organisaties op dit moment bezighoudt!

Wat kun je verwachten?
Tijdens de unieke online masterclass van het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit krijg je een inspirerend, up-to-date en wetenschappelijk onderbouwd inzicht in de nieuwste methodieken achter het bevorderen van vitaliteit binnen organisaties. Stress- en vitaliteitexpert Bas Snippert en HR Development Partner Floor Verhaaf nemen je mee in de wetenschap achter vitaliteit, het bewerkstelligen van duurzame gedragsverandering en het positief beïnvloeden van organisatorisch gedrag als verzuim, verloop en productiviteit.

Deze masterclass biedt jou de handvatten om evidence-based en integraal beleid te maken om vitaliteit en inzetbaarheid duurzaam te bevorderen.

De experts
Tijdens deze masterclass nemen Bas en Floor je mee in de wetenschap achter het meten, analyseren en interveniëren op het gebied van vitaliteit binnen werkzaam Nederland.

De masterclass wordt geleid door:
Floor Verhaaf - Directeur HR development

Bas Snippert, MSc, SEP - Head of Learning & Development

Programma van de masterclass

Verschil tussen oorzaken en beleving metingen.

De meeste organisatie meten werkbelevingen door middel van een preventief medisch onderzoek of medewerkerstevredenheidsonderzoek. Echter waar deze organisaties stoppen bij het meten van enkel werkbelevingen als autonomie, veerkracht en betrokkenheid, leren wij je een stap verder te gaan, op zoek naar de oorzaak achter deze beleving. Hiermee krijg je inzicht in wat nu echt het organisatorische gedrag als verzuim, verloop en productiviteit veroorzaakt.

Ontdek de kracht van systemisch meten.

Daarnaast laat deze masterclass je zien dat oorzaken achter dit organisatorisch gedrag niet alleen in het individu maar ook zitten in het systeem: een team, afdeling of organisatie als geheel. Onze integrale en systemische aanpak brengt veel organisaties een unieke kijk op vitaliteit.

Hoe maak jij het verschil?

Als laatste stap maken wij in de masterclass de vertaalslag naar jouw organisatie. Hoe breng je de wetenschap achter vitaliteit nu in de praktijk en zorg je dat je écht resultaat gericht kunt interveniëren.

Schrijf je hier in!