29
april 2021

29 april 2021 12:30 - 16:00

Inspiratiesessie ‘Thuiswerken nu en straks’ met Ben Tiggelaar

Aanmelden
Inspiratiesessie ‘Thuiswerken nu en straks’ met Ben Tiggelaar

Hoe ondersteun je als werkgever jouw werknemers om effectief thuis te blijven werken? Welke kansen en uitdagingen brengt dit met zich mee? En hoe kan je hier als werkgever het beste mee omgaan? Deze en meer vragen komen aan bod op de interactieve inspiratiesessie ‘Thuiswerken nu en straks’.

De bijeenkomst wordt georganiseerd door het interdepartementale programma DG Samenleving en Covid-19, in samenwerking met het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. De middag is gericht op werkgevers, HR-adviseurs en OR-leden. Deelnemers krijgen concrete tips, gaan met elkaar in gesprek en leren zo meer over het faciliteren van thuiswerken nu en in de toekomst. Waarbij creatieve en innovatieve ideeën, praktische thuiswerktips, uitdagingen en kansen allemaal aan bod komen.   

Inspiratie van Ben Tiggelaar
Dr. Ben Tiggelaar, bekend van NRC en BNR, expert in leiderschap, verandering en gedrag, verzorgt het eerste deel van de middag. Op een inspirerende manier gaat hij in op thuiswerken en leidinggeven aan jezelf, en thuiswerken en leidinggeven aan anderen in deze tijd waarin maximaal thuisgewerkt wordt. Ook bespreekt hij de toekomst van thuiswerken. Relevante voorbeelden, praktische thuiswerktips en eigen reflectie komen aan bod.    

Tafelgesprekken
In het tweede deel van de middag gaan de deelnemers in kleine groepjes in gesprek onder leiding van een tafelvoorzitter. De thema’s van de tafels worden t.z.t. bekendgemaakt op  www.thuiswerkconferentie.nl