20
maart 2024

20 maart 2024 10:00 - 11:30

Online inspiratiesessie: Met vitaliteit bouwen aan de toekomst van werk

Aanmelden
Online inspiratiesessie: Met vitaliteit bouwen aan de toekomst van werk

Personeel is een schaars goed. Hoe ga jij daar als werkgever mee om? Hoe zorg je voor de juiste balans tussen voldoende en goede instroom én blije medewerkers die zichzelf en de organisatie continu verbeteren? Wat kun jij morgen anders doen op deze dynamische arbeidsmarkt? In deze interactieve inspiratiesessies ligt de focus op vitaliteit.

Deel 1 – 20 maart 10.00-11.30 uur – Vitaliteit, de basis

Fitte en positief ingestelde medewerkers die fluitend naar hun werk gaan: voor veel organisaties een stevige uitdaging. Investeren in vitaliteit zorgt voor minder ziekteverzuim, meer productiviteit, een grotere betrokkenheid en een sterk werkgeversmerk. Maar hoe ga je aan de slag met vitaliteit? In deze interactieve workshop krijg je praktische tips en tools van experts van Vitaal Bedrijf, Vitalics en NLwerktaanwerk en kun je jouw vragen stellen.

Om de inspiratiesessie zo relevant mogelijk te maken, vragen we je ter voorbereiding de oriëntatiescan van Vitaal Bedrijf te doen en de uitslag mee te nemen. Dit kost je maximaal 10 minuten. Vitaal Bedrijf | Doe de gratis Oriëntatiescan

Deel 2 – 10 april 10.00-11.30 uur  – Wat gaan we morgen anders doen?

Het begin is er, maar hoe zorg je dat je ook écht aan de slag gaat? In deze vervolgsessie gaan we dieper in op hoe je vitaliteit verder doorvoert in je organisatie en hoe je medewerkers op een positieve manier betrekt. We vertalen de opgedane inzichten naar concrete actie. Wat ga je morgen anders doen in de begeleiding van medewerkers en organisaties naar een vitale toekomst van werk? En kan samenwerking met andere ondernemers hierbij helpen? Ter voorbereiding op deze sessie, zal bij de uitnodiging een format van Vitalics worden meegestuurd. Vul deze in en neem mee!

Aanmelden voor de sessies doe je hier