8
maart 2022

8 maart 2022 09:00 - 10:00

Online partnerbijeenkomst

Aanmelden
Online partnerbijeenkomst

Op dinsdag 8 maart 2022 organiseert Vitaal Bedrijf de tweede bijeenkomst voor haar partners; de aanbieders van vitaliteitsprogramma’s. Graag nodigen we je daarvoor uit!

Doel van de partnerbijeenkomst
Tijdens de eerste bijeenkomst op 18 januari is de behoefte aan samenwerking en kennis delen nadrukkelijk uitgesproken door de deelnemers. We versterken elkaar en vergroten daarmee de meerwaarde van het partnernetwerk voor de partners en het programma Vitaal Bedrijf. Daarom deze tweede online bijeenkomst waarin we wederom kennis delen en uitwisselen. Het streven is om dit jaar vier tot zes partnerbijeenkomsten, online én fysiek, te organiseren.

Programma
09:00 uur: Opening en actuele ontwikkelingen Vitaal Bedrijf
09:10 uur: Presentatie Vignet Vitaal Bedrijf door Rene Lipsch (coördinator Vignet Vitaal Bedrijf)

  • Wat is het Vignet?
  • Wat is de meerwaarde voor bedrijven?
  • Hoe kunnen partners gebruik maken van het Vignet?
  • Welke ondersteuning bieden we vanuit Vitaal Bedrijf?

09:25 uur: Het Vignet in de praktijk: Vignet houder aan het woord
09:35 uur: In gesprek met partners en gelegenheid voor vragen 
09:55 uur: Einde

Wil je deelnemen? 
We hopen dat je erbij bent op 8 maart! Je kunt je hier aanmelden. De sluitingsdatum is woensdag 2 maart. Heb je nog suggesties voor de partnerbijeenkomst? Deel ze dan met ons via info@vitaalbedrijf.info.


Het programma Vitaal Bedrijf is een initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland. Het wordt uitgevoerd onder de vlag van de stichting Nederland Onderneemt Maatschappelijk!, en mede mogelijk gemaakt door de ministeries van VWS en SZW.