16
november 2020

Online

16 november 2020 09:30 - 10:30

Online seminar ‘Thuis in (de) stress’

Aanmelden

De uitbraak van het coronavirus vraagt op dit moment enorm veel van organisaties en hun medewerkers. Ons aanpassingsvermogen wordt flink op de proef gesteld. Angst en somberte liggen op de loer als gevolg van een toename van stress. Arbo Unie organiseert daarover een online seminar met prof. dr. Willem van Rhenen, hoogleraar Engagement & Productivity aan Nyenrode Business Universiteit en Jan van den Hoogen, Strategisch Arbeids & Organisatie adviseur bij Arbo Unie.

Meer mensen werken vanuit huis en dat betekent niet alleen dat de manier van werken anders is, maar ook de context van werken en de werkplek. Werk en privé lopen wellicht door elkaar heen, wanneer sta je uit en wanneer aan, wat zijn de energiegevers en de energievreters. Werktijden zijn flexibel en het goed in contact blijven met de medewerker(s) is lastig.

In het webinar gaan de experts in gesprek over hoe je met de huidige situatie en bijbehorende eisen om kunt gaan. Hoe ondersteun je bijvoorbeeld de mentale veerkracht en sociale verbinding van medewerkers?