19
september 2022

19 september 2022 11:00 - 12:00

Vitality Event: Leidinggeven aan duurzame inzetbaarheid

Aanmelden
Vitality Event: Leidinggeven aan duurzame inzetbaarheid

Ontgroening en vergrijzing van de beroepsbevolking maken het noodzakelijk om gericht aandacht te besteden aan duurzaam inzetbaarheidsbeleid als onderdeel van Strategisch Human Resource Management. Duurzame loopbanen vereisen integraal leiderschap. 

Tijdens het Vitality Event wordt vanuit een positief psychologische benadering ingegaan op de mogelijkheden van werknemers en leidinggevenden. Dit hoe zij in relatie tot elkaar tot een pensioengerechtigde leeftijd of zelfs daarna op een gezonde, welvarende, aantrekkelijke, uitdagende en productieve manier hun loopbaan kunnen invullen; met een accent op de rol van de leidinggevende. Hoe draag jij bij aan een succesvolle ontwikkeling van de duurzame inzetbaarheid van je collega's? 

In gesprek met Professor Dr. Beatrice van der Heijden verkent Erik Steenbakkers wat dit 'Leidinggeven aan Duurzame inzetbaarheid' vereist van leidinggevenden en organisaties.

Verrijk jezelf met kennis, inzicht en laat je inspireren om de juiste (vervolg)stappen te zetten!

Het event duurt maximaal 1 uur

Meld je hier aan!

OVER DE SPREKERS
Professor of strategic HRM: Beatrice van der Heijden
Professor dr. Beatrice I.J.M. van der Heijden is hoofd van de leerstoelgroep Strategisch HRM en hoogleraar aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Haar expertise concentreert zich met name rond duurzame loopbanen, employability en ouder worden in het werk.

Directeur & host van het event: Erik Steenbakkers
Erik is ruim 4 jaar directeur van HollandFit en voorheen heeft hij 5 jaar lang gefungeerd als HR-Directeur bij de Nederlandse Spoorwegen. Duurzame inzetbaarheid en Employability zijn onderwerpen waar Erik ruimschoots ervaring mee heeft en dat zal je terug zien tijdens het event!Laat je inspireren door Beatrice en Erik en meld je aan voor het gratis HollandFit Vitality Event.

P.S Kan je er niet bijzijn? Meld je alsnog aan en ontvang achteraf de recordings van het event