29
juni 2021

29 juni 2021 09:00 - 09:45

Webinar Fietsen naar het werk

Aanmelden
Webinar Fietsen naar het werk

Beweging is een heel belangrijk aspect van vitaliteit en zo ook een vitaal bedrijf. Steeds meer mensen fietsen naar hun werk. Zij ervaren hoe fijn dat is: lekker bewegen, even ontstressen en je voelt je er fitter door. Werkgevers merken het ook want fittere werknemers zijn minder vaak ziek.

Maar hoe stimuleer je als werkgever dat nóg meer van je werknemers op de fiets naar hun werk stappen? Op dinsdag 29 juni om 09:00 uur wordt dit voorgelegd in het webinar Fietsen naar het werk: hoe de fiets bijdraagt aan zowel gezondheid als de portemonnee van de werkgever. 

Programma

  • Het webinar en de sprekers worden geïntroduceerd door Esther van Garderen, directeur Fietsersbond.
  • Femke Hulshof, projectleider Werken in Beweging, presenteert een aantal interessante onderzoekfeiten over hoeveel vitale werknemers jouw bedrijf kunnen opleveren.
  • Klaas Hartmans (Sales Manager bij Lease a Bike), vertelt welke rol er voor het leasen van een fiets is weggelegd en hoe een leasefiets voor werknemers een grote drijfveer kan zijn.
  • Volgens Max Mooij, adviseur fietsen naar het werk en Fietsvriendelijk Bedrijf bij de Fietsersbond, begint fietsstimulering bij goede fietsfaciliteiten. Deze zorgen er namelijk voor dat de fietsende groep medewerkers wordt beloond én groeit.

Aanmelden kan via deze link: https://www.fietsersbond.nl/webinar-fietsen-naar-het-werk/