16
februari 2021

16 februari 2021 11:00 - 12:00

Webinar Job- en Homecrafting

Aanmelden
Webinar Job- en Homecrafting

We proberen om alles ‘zo normaal mogelijk’ te laten doorgaan in een abnormale tijd. We vertonen allemaal een enorme veerkracht en flexibiliteit. Maar nu de lockdown aanhoudt wordt de veerkracht van velen zwaar op de proef gesteld. Dat betekent dat je extra veel aandacht aan je medewerkers moet geven om hen te steunen en te motiveren. Bijvoorbeeld door de teugels te laat vieren. Zo voorkom je mentale en fysieke overbelasting en houd je je medewerkers energiek en veerkrachtig.

Medewerkers laten experimenteren met het aanpassen van werk en privé aangelegenheden dat ze het prettigst leven en werken, is een trend die Job- en Homecrafting wordt genoemd. In dit webinar nemen experts van de Arbo Unie je mee in de wereld van Job- en Homecrafting en gaan ze met je in gesprek over oplossingen en mogelijkheden voor jouw organisatie in deze tijd van crisis. Met als doel energieke mensen die lekker in hun vel zitten, ruimte ervaren om hun werk zelf in te richten en in verbinding te blijven met collega’s.

Programma in vogelvlucht

Onder de enthousiasmerende begeleiding van Camiel Notermans gaan twee experts met je in gesprek: Anita Koops, Strategisch Arbeids & Organisatie adviseur bij Arbo Unie en  Maartje Schroeten, Strategisch Arbeids & Organisatie adviseur bij Arbo Unie. Aan de orde komen onder meer:

  • Wat is de impact van deze tweede lockdown?
  • Hoe je Job- en Homecrafting kunt inzetten?
  • Hoe zorg je voor meer werkplezier en verbondenheid?