Ons aanbod

Wij helpen je op weg

Vitaal Bedrijf neemt jou stap voor stap mee op weg naar een GEZOND en SUCCESVOL bedrijf. Doe de scans om te zien hoe het is gesteld met de vitaliteit in jouw bedrijf en op welk gebied je winst kunt behalen. Aan de slag gaan met vitaliteit is belangrijk voor de duurzame inzetbaarheid van je medewerkers en daarmee voor de prestaties van je bedrijf. Als je wilt, adviseren we je na de scans in een persoonlijk gesprek over een passend programma voor jouw bedrijf. Maar je kunt natuurlijk ook rechtstreeks onze partners inschakelen! Wacht niet en maak gebruik van ons aanbod.

Scans

Hoe is het op dit moment gesteld met de vitaliteit in jouw bedrijf? Wat gaat goed en waar kunnen nog verbeteringen worden aangebracht? Doe de oriƫntatiescan voor werkgevers, en laat je medewerkers in de scan voor medewerkers anoniem vragen beantwoorden over hoe vitaal ze zich voelen en waar ze behoefte aan hebben.

Lees meer over de scans
Image

Adviesgesprek

Als je aan de slag wilt met een vitaliteitsprogramma voor jouw bedrijf of al veel doet maar een keer wilt sparren met een expert kun je een gratis (online) adviesgesprek aanvragen. Samen stellen we een passend vitaliteitsprogramma op.

Lees meer
Image

Gespecialiseerde partners

Wil je je met je programma richten op bewegen, voeding, mentale balans of roken, alcohol & drugs? Welke specialist kan jou het beste verder helpen? Op onze site vind je een uitgebreid netwerk van gespecialiseerde partners in het hele land.

Partners
Image

Vignet Vitaal Bedrijf

Als je goed bezig bent op het gebied van vitaliteit dan wil je dat natuurlijk aan iedereen laten zien! Daarom kan iedere organisatie met een vitaliteitsprogramma het Vignet Vitaal Bedrijf aanvragen. Zo ziet iedereen in een oogopslag dat vitaliteit een belangrijk thema voor jullie is.

Start de aanvraag
Image

Laten we bellen

Wij helpen je graag verder met vitaliteit in je bedrijf