Ons aanbod

Wij helpen je op weg

Vitaal Bedrijf neemt jou stap voor stap mee op weg naar een GEZOND en SUCCESVOL bedrijf. Doe de scans om te zien hoe het is gesteld met de vitaliteit in jouw bedrijf en op welk gebied je winst kunt behalen. Aan de slag gaan met vitaliteit is belangrijk voor de duurzame inzetbaarheid van je medewerkers en daarmee voor de prestaties van je bedrijf. Als je wilt, adviseren we je na de scans in een persoonlijk gesprek over een passend programma voor jouw bedrijf. Maar je kunt natuurlijk ook rechtstreeks onze partners inschakelen! Wacht niet en maak gebruik van ons startaanbod.

Scans

Hoe is het op dit moment gesteld met de vitaliteit in jouw bedrijf? Wat gaat goed en waar kunnen nog verbeteringen worden aangebracht? Doe de oriƫntatiescan voor werkgevers, en laat je medewerkers in de uitgebreide scan anoniem vragen beantwoorden over hoe vitaal ze zich voelen en waar ze behoefte aan hebben.

Lees meer over de scans
Image

Adviesgesprek

De scans zijn gedaan. Er is een duidelijk beeld ontstaan van de vitaliteit in je bedrijf en de behoeften van je medewerkers, maar hoe ga je nu verder? Vraag ons langs te komen om samen een passend vitaliteitsprogramma samen te stellen. Dit gesprek kan uiteraard ook online plaatsvinden en er zijn geen kosten aan verbonden. Voor meer informatie kun je mailen naar vitaalbedrijf@vnoncw-mkb.nl

Image

Gespecialiseerde partners

Wil je je met je programma richten op bewegen, voeding, mentale balans of roken, alcohol & drugs? Welke specialist kan jou het beste verder helpen? Je kunt een keuze maken uit de partners van Vitaal Bedrijf, of aan de slag gaan met een andere partner naar keuze.

Partners
Image

Laten we bellen

Wij helpen je graag verder met vitaliteit in je bedrijf