Partner worden

Sluit je aan bij het grootste vitaliteitsplatform voor werkgevers

Wil je ook aan de slag met werkgevers om de vitaliteit op de werkvloer te verhogen? Kun je hen helpen met standaard activiteiten of een aanbod op maat? Zet dan je profiel op deze website!

Alle organisaties die ondernemers kunnen helpen bij vitaliteit op de werkvloer, kunnen zich aanmelden. Daarbij is wel van belang dat je aanbod hebt in een van de basisthema’s van Vitaal Bedrijf:

  • Bewegen
  • Alcohol, roken of drugs
  • Voeding
  • Mentale balans

Je kunt actief zijn op een van deze thema’s of op meerdere thema’s. De basisvermelding op Vitaal Bedrijf is gratis.

Image

Je kunt een profiel aanmaken door via onderstaande knop het inschrijfformulier in te vullen. Daarbij is het belangrijk een korte, kernachtige omschrijving van je diensten te geven en de juiste thema’s aan te vinken. Die informatie is op de overzichtspagina van de website te zien en daarop word je gevonden. Op de vervolgpagina waar ondernemers naar kunnen doorklikken kun je uitgebreidere informatie vermelden. Nadat je partnerpagina is goedgekeurd, krijg je van ons een bevestigingsmail met daarin ook het logo en enkele communicatiemiddelen. Help mee om Vitaal Bedrijf op zoveel mogelijk plaatsen zichtbaar te maken door bijvoorbeeld het logo met een link op je site te plaatsen, of je eigen social media post te maken met een van de afbeeldingen.

Image

Als je op de knop klikt, kom je eerst in een ‘Auth0’-scherm. Klik hier op ‘Nieuwe gebruiker’, vul je e-mailadres in en kies een wachtwoord. Vervolgens kom je in het invulformulier. Zodra je partnerpagina live staat, kun je deze zelf bewerken. Via deze link kun je een bestaand profiel aanpassen. Ook hiervoor moet je inloggen met je e-mailadres en wachtwoord.

* NB: Had je al voor 12-7-2021 een partnerpagina en ga je deze voor de eerste keer bewerken? Kies dan bij ‘Auth0’ ook voor nieuwe gebruiker, kies een wachtwoord en bewaar dat. Het systeem zorgt vervolgens automatisch dat je bij je profiel komt.
Image