Partner worden

Sluit je aan bij het grootste vitaliteitsplatform voor werkgevers

Wil je ook aan de slag met werkgevers om de vitaliteit op de werkvloer te verhogen? Kun je hen helpen met standaard activiteiten of een aanbod op maat? Zet dan je profiel op deze website!

Alle organisaties die ondernemers kunnen helpen bij vitaliteit op de werkvloer, kunnen zich aanmelden. Daarbij is wel van belang dat je aanbod hebt in een van de basisthema’s van Vitaal Bedrijf:

  • Bewegen
  • Alcohol, roken of drugs
  • Voeding
  • Mentale balans

Je kunt actief zijn op een van deze thema’s of op meerdere thema’s. De basisvermelding op Vitaal Bedrijf is gratis.

Image

Je kunt een profiel aanmaken door via onderstaande knop het inschrijfformulier in te vullen. Daarbij is het belangrijk een korte, kernachtige omschrijving van je diensten te geven en de juiste thema’s aan te vinken. Die informatie is op de overzichtspagina van de website te zien en daarop word je gevonden. Op de vervolgpagina waar ondernemers naar kunnen doorklikken kun je uitgebreidere informatie vermelden.

Als je een profiel hebt aangemaakt, krijg je van ons ook het logo en enkele communicatiemiddelen gemaild. We willen graag een vitaliteitsbeweging in heel Nederland op gang brengen en Vitaal Bedrijf op zoveel mogelijk plaatsen zichtbaar maken. Je kunt je betrokkenheid bij Vitaal Bedrijf laten zien door bijvoorbeeld:

  • het logo met een link op je site te plaatsen;
  • je eigen social media post te maken met een van de afbeeldingen.
Image