De Nieuwe Held

De Nieuwe Held

Elke professional staat op meerder momenten in zijn/ haar loopbaan op een kruispunt. Waar sta jij nu? Nader jij een kruispunt? Of sta jij al heel lang peinzend ergens te wachten. Ik ben geïnteresseerd jouw zoektocht!

Ik ben Lotte Lancee, een nuchtere coach met een therapeutische achtergrond, aangeboren nieuwsgierigheid en een sterke radar voor bullshit. Dat betekent niet dat ik kom therapeuten, maar wel dat ik altijd focus op de onderlaag. Ik ben niet alleen ontzettend benieuwd naar wie je bent, waar je vandaan komt en wat je wil veranderen, maar ook wat er achter je vraag schuilt.

Met 10 jaar ervaring als therapeut & coach heb ik de juiste kennis en ervaring om jou op weg te helpen, een zetje te geven. Of te sparren.

Ik help ambitieuze professionals & leidinggevenden weer goed in hun vel te zitten, hun rol te pakken op de werkvloer of dat te vinden waar ze echt blij van worden. Samen krijgen we inzicht in jouw patronen, gedrag en vooral de acceptatie van hoe jij als persoon in elkaar zit.

Met De Nieuwe Held sta ik klaar voor professionals, leidinggevenden en teams die stappen willen zetten. Willen groeien, bloeien en ontwikkelen en vooral niet bang zijn om daar iets voor te doen. Kort door de bocht doe ik dat met coaching op maat en begeleide intervisie. Iets ruimer door de bocht vind je hier wat ik voor jou kan betekenen: https://denieuweheld.nl/tarief-coaching/

Contact

Brancheorganisaties

  • NOBCO: Nederlandse Orde van Beroeps Coaches

Opleidingen/registraties

  • Mentale balans:
  • MWD, Gestalttherapie