De Werkschuur Mindfulness Training

De Werkschuur Mindfulness Training

De Werkschuur is een kleinschalige sociale onderneming met grote ambitie: meer kwaliteit van leven voor iedereen! In mindfulness training train je je aandacht, je kunt het zien als een sportschool voor je geest. Met zeer ervaren begeleiding train je je aandacht liggend, zittend, lopend en bewegend in een wetenschappelijk onderbouwd programma. Je wordt er veerkrachtiger èn rustiger door.

Kenmerkend voor De Werkschuur is de persoonlijke aanpak, veiligheid en deskundigheid. Annetje Brunner is sociaal psycholoog werkt sinds 2001 als coach. Zij geeft sinds 2008 mindfulness en compassie trainingen.

“De cursus Mindfulness is voor mij belangrijk geweest omdat het mij heeft geleerd om geestelijk en fysiek rustiger te worden, en om in te zien dat het doorleven van nare gevoelens niet iets negatiefs is, maar juist de weg naar herstel. Het toelaten van alles wat er toch al is, en het accepteren van jezelf hierin. En het feit dat mijn bloeddruk opeens weer goed was toen ik de cursus volgde was heel bijzonder.” – Jessica

Er zijn meerdere startmomenten voor de basistraining mindfulness (MBSR Mindfulness Based StressReduction) per seizoen op onze locatie in Glimmen.  MBSR is een effectief, wetenschappelijk onderbouwd (evidence based) programma bij stress, chronische pijn, moeheid, onzekerheid, depressie of angst. We bieden deze training aan in een 8-weekse training met een sessie per week, of in de vorm van een vijfdaags programma.

In de mindfulness trainingen oefen je in een groep, maar wordt je altijd individueel begeleid, gericht op de eigen specifieke problematiek en doelen. Deze brengen we in een persoonlijke intake in kaart. Ook de individuele begeleiding is persoonlijk en mindfulness-based.

“De rust, de veiligheid en de begeleiding van Annetje waaruit heel veel ervaring sprak… Deze cursus heeft mij zoveel meer gebracht dan alle therapieën die ik ooit volgde! Het is een groot cadeau om bij Annetje mindfulness te mogen doen. Het grootste cadeau wat je jezelf kunt geven.”  ~ Barbara

Vanuit De Werkschuur werken gekwalificeerde trainers (VMBN cat.1) en coaches samen om een bijdrage te leveren aan een wereld waarin compassie en niet-oordelende aandacht centraal staat.

 

Contact

Brancheorganisaties

  • VMBN: Vereniging Mindfulness Based Trainers Nederland

Opleidingen/registraties

  • Geregistreerd (categorie 1) bij de VMBN