Plan V(italiteit)

Plan V(italiteit)

Bij Plan V kun je terecht voor tal van mogelijkheden om de vitaliteit van medewerkers en het bedrijf te verhogen.

Naast vitaliteitsmanagement en coaching, bieden we ook diverse workshops en activiteiten aan. Alle workshops en activiteiten hebben als doel de vitaliteit van de medewerkers te verhogen. Zo hebben alle activiteiten een ‘bewust’ element, zonder er specifiek een mindfulness nadruk op te leggen en daarnaast ook een ‘fun’ gehalte.

Workshops en activiteiten

De workshops en activiteiten zijn onderverdeeld in coaching van medewerkers, informatieve workshops, actieve workshops en creatieve workshops. Onder coaching vallen alle individuele coaching trajecten, met focus op vitaliteit, leefstijl en mindfulness. Onder informatieve workshops vallen diverse activiteiten die veelal in het teken staan van kennismaken met bewustwording en mindfulness op meer theoretisch vlak. Denk hierbij onder andere aan een ‘ Bewust & vitaal kickstart‘ van de dag of de ‘ 8 weekse Mindful Based Stress Reduction‘ training. De actieve workshops focussen ook op bewustwording en mindfulness, in combinatie met een actieve manier. Dit varieert van vier weekse wandel of hardloopreeks, een ‘ Bewust& vitaal bootcamp‘ op kantoor met meditatie tot een ‘ Bewust op je SUP‘ clinic. Gewoon even ontspannen? Een stoelmassage is natuurlijk ook mogelijk.

Nieuw: Bewust ontspannen in een half uurtje

Deze relatief korte (ook online) interactieve workshop van 30 – 45 minuten is perfect in te plannen in het drukke dagelijkse bestaan. Tijdens de workshop bespreken we een aantal manieren om effectief te ontspannen en passen we dit ook direct toe door een aantal oefeningen te doen. Natuurlijk dit geheel in Plan V stijl, dus praktisch met een tikkeltje humor. De workshop helpt medewerkers even te ontspannen en zich bewust te maken van wat te kunnen doen als ze stressgevoelens ervaren.

 

Contact

Brancheorganisaties

  • Anders / overig

Opleidingen/registraties

  • HBO Vitaliteitsmanagement
  • HBO Leefstijlcoaching