Sportief Besteed Groep

Sportief Besteed Groep

Tijd voor een beweging! Uw medewerkers zetten samen met Sportief Besteed Groep stappen naar een fitte en gezonde leefstijl. Hoe? Met interactieve en toegankelijke coaching.

Fitte medewerkers zijn productiever, boeken betere resultaten, dragen bij aan een goede werksfeer en zijn ook nog eens minder vaak ziek. Logisch dus dat het voor bestuurders, ondernemers en managers belangrijk is om hun medewerkers fit te houden. Maar hoe zorg je voor de beste tools? Wij zijn Sportief Besteed Groep en onze professionals zetten hun brede expertise graag voor u in. U houdt van interactief, praktisch en toegankelijk? Wij ook! Al onze interventies en professionals hebben hun sporen dan ook al verdiend in het werkveld en zorgen altijd voor vitaliteit. Fysiek én mentaal. Dus kies samen met Sportief Besteed Groep voor een inclusieve en vitale organisatie.

Kies uit een divers aanbod op het gebied van Bewegen & Sport. Denk hierbij aan interactieve beweeglessen zoals bijvoorbeeld boksen tijdens ‘Out of the Boks’. Of dans mee tijdens het muzikale ‘Dans je Fit’. Natuurlijk verzorgen we ook jullie Bootcamp en Teambuilding activiteiten. Onze gecertificeerde beweegcoaches zorgen altijd voor het perfecte programma op een passend niveau. Samen op weg om conditie en fitheid te optimaliseren!

Krijg toegang tot de interventies op het thema voeding. Zo helpt de interventie ‘Gezond Gewicht’ je bijvoorbeeld om je gezonde leefstijl en gewicht structureel vol te houden. Daarnaast verzorgen wij ook de interactieve gezonde kookworkshop ‘Lekker en gezond eten’.

Zorg ook voor de mentale fitheid in uw organisatie. De interventie ‘Mentaal in Balans’ is speciaal voor professionals ontwikkeld en gaat aan de slag met thema’s als energiemanagement, stress, grenzen aangeven, communiceren en samenwerken. Ook workshops als de ‘Wim Hoff Workshop’ en ‘Stresshantering’ bieden veel mogelijkheden om de mentale balans te testen en te verbeteren.

Tijdens onze slaapinterventie ‘Slaap je Fit’ leert u wat u kunt doen om de biologische klok zo weinig mogelijk te verstoren en de slaap juist te verbeteren. Samen wordt gekeken naar de functies en het belang van slapen, slaapcyclus, slaaphormonen, slaap en gewicht en patroonverandering.

Als organisatie zetten wij ons ook al jaren in om de Rookvrije Generatie in Nederland te bewerkstelligen. Ook blijven we onszelf innoveren en kiezen graag voor opvallende werkmethodes. Zo bouwden we een mobiele Escape Room die de problemen rondom alcoholmisbruik aankaart.

Gebaseerd op onderzoek, kennis en ervaring in het werkveld kiest Sportief Besteed Groep dus altijd voor interactie, toegankelijkheid en vernieuwing. Welke uitdaging of doelstelling u ook heeft, samen met Sportief Besteed Groep zet u de juiste en op maat gemaakte stappen! Welke doelstelling zullen we gezamenlijk waarmaken?

Contact

Opleidingen/registraties

  • MBO Sport & Bewegen
  • HBO (C)ALO
  • HBO opleiding diëtist
  • Bachelor Voeding en Diëtetiek