Partners

Afstand

Thema

Provincie

Categorie

Brancheorganisatie

Tanja Egbers Business Organizer & Coach

Als business organizer en coach leer ik je slimmer plannen, organiseren en geef inzicht in je gedrag. Met als resultaat overzicht, rust en balans! Wat gebeurt er als jij nu niets verandert?

Fit met Antoinette

In mijn massage- en vitaliteitspraktijk breng ik mensen met veel passie en plezier in beweging en balans. Wil jij graag iets veranderen maar heb je net dat zetje in de rug nodig?

Connect and See

Binnen Connect and See worden er trainingen en workshops aangeboden gericht op preventie en voor medewerkers met stress/ burn-out klachten. De trainingen kunnen in groepsverband zijn of individueel.

Beweeg en Leef

Ruime ervaring in het begeleiden van mensen naar meer vitaliteit; via beweging, ontspanning en mindfulness meer veerkracht door een holistische aanpak.

Hét Preventie Team

Wij zijn een regionaal preventie centrum en bieden o.a een multidisciplinair vitaliteit traject aan met een duur van 12 weken, waarbij de focus ligt op voeding, beweging, ontspanning en bewustwording.

Hardlopen.nl voor bedrijven l Powered by Atletiekunie

De Atletiekunie is dé autoriteit op het gebied van hardlopen in Nederland. Voor hardlopen.nl voor bedrijven wordt uitsluitend gewerkt met gecertificeerde hardlooptrainers. Ook zijn alle trainingen ontwikkeld en uitvoerig getest door de experts van de Atletiekunie.

Dubbelgestrikt

Dubbelgestrikt zorgt voor een breed beweeg- en ontspan aanbod op de werkvloer: massages, personal training, yoga, hardlopen, fitness, en diverse clinics.

Topzorg Groenveld

Onze expertise ligt in het verbinden van vitaliteit, gezondheid en inzetbaarheid. We bieden een zorgplan bij re-integratie vanuit Positieve Gezondheid en goede communicatie met werkgever en werknemer.

Kana

Kana geeft mensen nieuwe, persoonlijke inzichten in stress. Je leert handig worden met stress zodat je het in je voordeel kunt gebruiken. Het aan en uit kunnen zetten op de momenten dat het jou past.

VenloGezond.nl

Samen met een team van enthousiaste vitale coaches, mensen bewuste maken en helpen naar een gezonde actieve leefstijl