Partners

Afstand

Thema

Provincie

Categorie

Brancheorganisatie

Champ – Bedrijfsport die wél werkt!

Meer mensen vaker in beweging! Het bewustzijn dat er bewogen moet worden is groot. Maar HOE organiseer je dat goed en simpel voor al je medewerkers? Champ regelt het voor je!

OrganieQ, begeleiding in organiseren

OrganieQ begeleidt en coacht organisaties, bedrijven en mensen in effectiever werken: meer bereiken met minder stress en met meer plezier in een overzichtelijke organisatiestructuur of werksituatie.

BrinQer | jouw arbodienst

BrinQer is een landelijk werkende arbodienst en partner van het Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid. Wij maken met onze klanten een omslag van verzuimdenken naar inzetbaarheidsbeleid.

VitalFacts

Jong, oud, fit of niet fit, voor iedereen is er iets te winnen in energie. Met innovatieve oplossingen, die leuk, persoonlijk en en makkelijk zijn, realiseren wij aantoonbare veranderingen.

365VitaalWerken

Het 365VitaalWerken programma is een gecoördineerd initiatief met alleen onafhankelijke kennisorganisaties, waarbinnen wij de dagelijks de interne vitaliteitscommunicatie ondersteunen.

House of mindfulness.NU

Ontdek hoe je goed voor jezelf kan zorgen; voor je mind (je denkgeest), je lichaam en emoties. Mindfulness kan ervoor zorgen dat jij weer nadrukkelijker achter het stuur staat.

Het Omnium

Het Omnium werkt met topsporters. Deze expertise gebruiken wij om bedrijven en hun medewerkers te ondersteunen door middel van vitaliteitsprogramma's. Want ook het dagelijks leven is soms topsport.

Mindfulness Praktijk Edith te Hennepe

Mindfulness Praktijk Edith te Hennepe biedt verschillende vormen van Mindfulness (workshops, trainingen, personeelsuitjes) zodat medewerkers gezond, geïnspireerd en met plezier hun werk doen!

ProFitt

ProFitt is dé praktijk voor professionele en gespecialiseerde begeleiding op gebied van voeding, dieetadvies en Lifestyle coaching.

banana tree

helpt mensen vrijer te worden van mentaal-emotionele patronen zodat ze meer hun plek innemen en hun potentieel kunnen vrijzetten