Partners

Afstand

Thema

Provincie

Categorie

Brancheorganisatie

Werk Atleet

Werk Atleet veranderd werknemers in atleten. Masterclasses en volledige vitaliteitsprogramma's voor jouw organisatie. Beweging, voeding, stress, slaap en mindset.

HealthcheckPlus

Betere inzetbaarheid door vitalere werknemers. Het is onze missie om organisaties te helpen bij het creëren van een duurzaam inzetbaarheidsbeleid. Daar profiteren medewerkers en de organisaties van.

Anne-Marie Meijer Coaching en Training

Professioneel Specialist in Stress, Burn-out en Re-integratie in West-Friesland | Individuele coachtrajecten | Mindfulness training op het werk | Stresspreventie managers & teams | NOBCO, VESB en VMBN

Shared Ambition

Shared Ambition is dé landelijke provider van psychologische interventies, psychologisch onderzoek, coaching en training voor mensen die mentaal uit balans zijn.

Syl & Mind

Mindfulness training - stress management coaching - grip op gedrag

Awaris Nederland B.V. (voorheen Centrum voor Mindfulness)

Mindfulnesstrainingen voor professionals en organisaties.

MyHappyHealth

Vaak weten mensen wat ze moeten doen om vitaler te zijn, maar het doen is een ander verhaal. Op een positieve manier begeleiden we mensen, stap voor stap, naar een vitaler leven die bij ze past.

BE-leefstijl

BE-leefstijl is een jong bedrijf in leefstijlcoaching en powerwalking. Het aanbod is persoonlijk en op maat gemaakt omdat iedereen anders is en daarmee ook de behoefte verschillend kan zijn.

MindfulnessFabriek

MindfulnessFabriek helpt mensen bij het vinden van Geluk in het (werkende) leven. Wij zorgen ervoor dat mensen en organisaties gaan leven en werken vanuit rust en overzicht.

Leven in het Nu

Leven in het Nu geeft (online) mindfulness/mentale fitheid trainingen op de werkplek, af te stemmen op de wensen van een bedrijf of organisatie. Lezingen, workshops, E-learning en individuele training