Partners

Afstand

Thema

Provincie

Categorie

Brancheorganisatie

Helder Werk

We helpen organisaties om invulling te geven aan hun vitaliteitsbeleid met een aansprekend aanbod van programma’s en diensten. We verzorgen doorlopende programma’s, eenmalige activiteiten en events.

Sportcentrum De Club

Sportschool/fitness

Massage By Stefan

Sport- ontspannings- en stoelmassages. Massage is de APK voor je lichaam!

Jop26

Mindfulness(groeps)training in acht weken. Je krijgt inzicht in hoe je met jezelf en anderen omgaat zodat je niet wordt overvallen door gebeurtenissen. Niet voor watjes want het vraagt inzet van je.

Opgeruimd en geordend

Als Professional Organizer begeleidt Opgeruimd en geordend medewerkers bij het organiseren, opruimen en ordenen van hun spullen, administratie en taken, zodat er rust, ruimte en overzicht ontstaat.

Praesence Mindfulness

Mindfulness en positieve psychologie voor bedrijven en organisaties

Danielle de Boer, coach en mindfulness trainer

Burn-out coach en mindfulness trainer Danielle de Boer geeft je tools in handen om makkelijker met stress om te gaan of te herstellen. Balans in je leven kun je zelf creëren via coaching of training.

Natuurlijk Vitaal, coaching voor werk- en leefstijl

Natuurlijk Vitaal biedt individuele coaching en groepstrajecten om werkvitaliteit te bevorderen. Zodat werknemers ontspannen kunnen werken, volop energie hebben én rust in het hoofd.

Zeilen op de Wind – psychologie systeemtherapie training en advies

Creëren van ruimte voor eigen kracht. Psychologische systeemgerichte behandeling, training en advies bij vastgelopen, of dreigend vastlopende situaties vanuit mindfulness en compassie.

BrinQer | jouw arbodienst

BrinQer is een landelijk werkende arbodienst en partner van het Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid. Wij maken met onze klanten een omslag van verzuimdenken naar inzetbaarheidsbeleid.