Partners

Kies hier de partner die past bij wat jouw organisatie nodig heeft. Je kunt filteren op thema en provincie. Vink je niets aan, dan zie je alle partners.

Thema

Provincie

Categorie

Ultimate Fit Veenendaal vof

Ultimate Fit Veenendaal kijkt naar de mens achter de sporter en weet deze te motiveren. Middels de lessen of Personal trainingen wordt iemand fitter en energieker. Dit resultaat maakt het verschil!

Gelderse Sport Federatie

Wij geloven dat je door fit en vitaal te zijn een gezonder en plezieriger leven leidt. Wij motiveren daarom zoveel mogelijk mensen om te sporten en bewegen. Ook op, naar en naast het werk.

Seppworks

Seppworks creëert en organiseert de leukste, mooiste en meest inspirerende vitaliteitsprogramma’s, altijd met een glimlach.

Trafieq educatie en advies B.V.

Trafieq Educatie en Advies BV begeleidt verandering van gedrag. Wij brengen mensen in beweging om zelf meer verantwoordelijkheid te nemen voor veiligheid, vitaliteit en verbinding.

Midsommer Organiser

Professional Organizing/Structuurcoach helpt en faciliteert bij: opruimen, ontspullen, de administratie/financiën ordenen, overzicht krijgen op taken en mailbox,

In2life Training & Coaching

Mindfulness training, ACT training, workshops Mindfulness & Zelfcompassie, coaching op gebied van stress

Mindfulness Praktijk Edith te Hennepe

Mindfulness Praktijk Edith te Hennepe biedt verschillende vormen van Mindfulness (workshops, trainingen, personeelsuitjes) zodat medewerkers gezond, geïnspireerd en met plezier hun werk doen!

ProFitt

ProFitt is dé praktijk voor professionele en gespecialiseerde begeleiding op gebied van voeding, dieetadvies en Lifestyle coaching.

Leevstijl

Vitaliteitscoaching met de focus op preventie, gedrag en veerkracht.

PreActive

PreActive is een werknemerswelzijn service voor de hybride werker. Werknemers worden in staat gesteld de regie over hun (fysieke) gezondheid te nemen, waar en wanneer dan ook.