Partners

Afstand

Thema

Provincie

Categorie

Brancheorganisatie

LiV Utrecht

LiV UTRECHT - Leaders in Vitality Utrecht. Een unieke samenwerking tussen Utrechtse vitaliteitsaanbieders!

Trojan Power Academy

Feel great. Stand strong. Dat is waar wij mensen bij helpen. De Trojan Power Academy is een trainingscentrum waar mensen zich ontwikkelen, niet alleen fysiek maar ook mentaal.

Organiz4U

Organiz4U levert praktisch advies en concrete hulp bij het organiseren van (over)volle woonruimtes, agenda's en takenlijsten om mensen te helpen grip op hun leven te krijgen.

Fit met Antoinette

In mijn massage- en vitaliteitspraktijk breng ik mensen met veel passie en plezier in beweging en balans. Wil jij graag iets veranderen maar heb je net dat zetje in de rug nodig?

Kate Organizing

Verminderen van werkdruk(gevoel) door slimmer en gezonder werken. Dit kan door 1op1 trajecten en/of incompany workshops met eventueel aansluitend 1op1 effectiviteitsconsults

Tifosi MOVE>

Breng organisaties in beweging door een praktisch vitaliteitsprogramma met een wetenschappelijke onderbouwing.

Xzellent Training & Coaching, Persoonlijke Effectiviteit

Training en coaching op gebied van Persoonlijke Effectiviteit (bijv. Effectief Communiceren, Assertiviteit, Probleemanalyse, Overtuigingskracht, Leidinggeven, Adviesvaardigheden, Teamontwikkeling).

Brainwave

Werkstress bij werknemers verminderen, door veerkracht te vergroten.

Mijn Opruimcoach

Mijn Opruimcoach is een professional organizer die jou helpt met efficiënt opruimen van je leefomgeving en structuur aan te brengen in je huishouden

Marron Massage

Verminder werkstress en klachten door het langere tijd thuiswerken. Voor sport- en ontspanningsmassage in een kleinschalige praktijk aan huis en voor stoelmassage (ook mogelijk op locatie).