Partners

Afstand

Thema

Provincie

Categorie

Brancheorganisatie

Hét Preventie Team

Wij zijn een regionaal preventie centrum en bieden o.a een multidisciplinair vitaliteit traject aan met een duur van 12 weken, waarbij de focus ligt op voeding, beweging, ontspanning en bewustwording.

Pausit

Steeds meer mensen krijgen fysieke klachten door langdurig zittend werk. Pausit is bewegingsapplicatie die je herinnert en begeleidt met digitale fysieke en mentale oefeningen op de computer.

Heleen! Personal organizer

Door het bieden van structuur d.m.v. opruimen en het maken van de juiste keuze zorg ik voor rust en overzicht in huis en in je hoofd.

move adviespraktijk voor mens en organisatie

Medewerkers die gelukkig zijn, maken organisaties succesvoller. Met Human Being Management (HBM) introduceert move adviespraktijk een vernieuwende managementfilosofie.

Femke Bosma Coaching

Als professional organizer help ik je bij opruimen, administratie en verhuizen. Je krijgt weer rust en overzicht. Als nalatenschapscoach biedt ik praktische ondersteuning voor en na een overlijden.

FitAdvisor

Verbetering van de gezondheid van werknemers, met als doel een verlaging van het ziekteverzuim. Dit doen we o.a via Health Checks / PMO’s en op maat coaching van werknemers.

Jikke Hoogveld – Wandelcoach

Als Wandelcoach help ik je stappen te zetten richting jouw doel. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Mooie dag.

Zorg van de Zaak MKB

Gezond ondernemen op een eenvoudige manier. We ondersteunen bedrijven in het MKB tot 100 medewerkers bij het ontwikkelen naar een vitale organisatie. Op een manier die past bij jouw bedrijf.

Effectyf BV

Effectyf verzorgt re-integratie (spoor 1,2 en 3) en coachingstrajecten op maat. Wij zijn gespecialiseerd in begeleiding van mensen met: autisme (ASS), burn-out, cardiale problemen, kanker, mentale klachten, niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en Covid-19.

SportWorks

SPORTWORKS- Specialist voor organisaties die de waarden én competenties van sport willen integreren in hun bedrijf. Iedere organisatie naar haar eigen olympische niveau!