Partners

Kies hier de partner die past bij wat jouw organisatie nodig heeft. Je kunt filteren op thema en provincie. Vink je niets aan, dan zie je alle partners.

Thema

Provincie

Categorie

10.000 stappen

Wij zijn mening dat mensen met een juiste levensstijl gezonder en gelukkiger zijn. Om die redenen hebben wij speciaal voor bedrijven de stappencompetitie ontwikkeld.

Medifast

Medifast biedt kwalitatief hoogwaardige fysiotherapie en medische fitness aan cliƫnten met algehele fysieke klachten en klachten van het bewegingsapparaat. Daarmee dragen we bij aan gezondheidswinst

Brickhouse Academy

Onze Missie Brickhouse Academy heeft als doel om wetenschappelijke kennis op het gebied van leefstijl en gedragsverandering op een toegankelijke manier te vertalen voor dagelijks gebruik door iedereen

De Bedrijfspoli

De Bedrijfspoli is een regionale arbodienst uit Nijmegen.Wij geloven in medewerkerkracht, waarbij werken aan gezondheid centraal staat.

TopzorgGroep

TopzorgGroep biedt in de regio Brabant en Zeeland paramedische zorg aan, zoals fysiotherapie en ergotherapie (ook multidisciplinair). Daarnaast richten we ons op re-integratie en revalidatie.

In Shape Afslankstudio Meerhoven

Onder begeleiding van een voedings-en afslankcoach volg je een programma dat bestaat uit voeding en beweging dat op jou is afgestemd. Onze bewegingstechnieken zorgen voor plaatselijk resultaat.

WOUW Performance Coaching

Sportpsychologen Afke van de WOUW en Yara van Gendt runnen de maatschap WOUW Performance Coaching vanuit gebouw #11, het open voetbal innovatiecentrum, op de KNVB Campus in Zeist.

Topzorg Groenveld

Onze expertise ligt in het verbinden van vitaliteit, gezondheid en inzetbaarheid. We bieden een zorgplan bij re-integratie vanuit Positieve Gezondheid en goede communicatie met werkgever en werknemer.

ABCworkpro

Samenwerken aan duurzame vitaliteit&inzetbaarheid. Wij zijn gericht op gedragsverandering en het mentaal&fysiek sterker maken van mensen. Bewustwording en integreren van Denken|Voelen|Doen

Stavoor

Stavoor is een trainings-, en adviesorganisatie voor participatie in werk en samenleving. We begeleiden organisaties en medewerkers op het terrein van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.