Partners

Kies hier de partner die past bij wat jouw organisatie nodig heeft. Je kunt filteren op thema en provincie. Vink je niets aan, dan zie je alle partners.

Thema

Provincie

Categorie

BrinQer | jouw arbodienst

BrinQer is een landelijk werkende arbodienst en partner van het Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid. Wij maken met onze klanten een omslag van verzuimdenken naar inzetbaarheidsbeleid.

Academie voor Energiek Werken

Maatwerkbegeleiding voor de juiste energie op de werkvloer vanuit een multidisciplinair team. Voor professionals en organisaties die vitaliteit willen verbeteren. Tevens burn-out herstel en preventie.

TopSportConnect

Topsport Connect verbindt topsport en bedrijven door (ex)topsporters bij organisaties in te zetten om hun werknemers mentaal en lichamelijk sterker te maken. Connect staat voor verbinding, Topsport vo

Tsuru-online B.V.

Via een wetenschappelijk en gepatenteerd programma helpt Tsuru medewerkers gezonder, vitaler en gelukkiger te worden. Van initiele nul-meting tot persoonlijke digitale coaching op leefstijlgebieden.

SportZorg Veluwe

Bij SportZorg Veluwe is de lijfspreuk "Verander vandaag je toekomst". Verhoog je levenskwaliteit door te bewegen! Sportzorg Veluwe helpt bij fysieke klachten en geeft een mentale steun in de rug.

Jacqueline Homveld -Leefstijl Coach

Ik ben Leefstijl Coach die met name mensen in het onderwijs wil coachen op weg naar een gezondere leefstijl. Vooral op het gebied van vitaliteit en burn-out klachten kan ik veel betekenen,

RM Sport Massage Advies

Stoel- en sportmassage voor medewerkers binnen bedrijven. De vitaliteitsdag is op dit moment echt een begrip in de markt, omdat het welzijn van de medewerkers steeds belangrijker wordt vanwege vergrij

TEN the lifestyle company

Wij zijn TEN the lifestyle company een preventief leefstijl centrum, waar we inzetten op een goede balans in jouw levensstijl.

Sportcentre de Dieze

Sportcentre de Dieze biedt fitness, groepslessen en Hot Yoga en is gevestigd in het geheel gerenoveerde pand 'de Dieze’ aan het Werfpad in Den Bosch

VanGastel

Vitale professionals zijn goud waard. Maar krijg het maar eens voor elkaar om vitaal te blijven in een drukke baan. Een tweedaagse training helpt mensen daarbij.