Partners

Kies hier de partner die past bij wat jouw organisatie nodig heeft. Je kunt filteren op thema en provincie. Vink je niets aan, dan zie je alle partners.

Thema

Provincie

Categorie

Online Ademkwartiertje/Ademen met Mariëlle

Ademen met Mariëlle begeleidt medewerkers in bedrijven en organisaties naar meer vreugde, veerkracht en vitaliteit. Op een leuke manier: met bewegingen die de adem uitnodigen weer te gaan stromen.

Eastside Performance

Eastside Performance is een high quality sportschool met professionele begeleiding van hoog niveau door ervaren trainers uit de sportwereld. Eastside Performance gaat veel verder dan de reguliere

Smartbeat

Smartbeat verandert de leefstijl door middel van Hartritme Variabiliteit analyse en coacht zowel het individu, als de organisatie naar een fit, energiek, gemotiveerd en veerkrachtig karakter.

How2behealthy-Cure4Life

Wij bieden programma's aan in het kader van Leefstijlgeneeskunde aan zowel Particulieren als Bedrijven.

Zest Your Life

Bij Zest Your Life hebben we verschillende lessen voor een bewust, gezond, krachtig en geïnspireerd leven. Zest Your Life ondersteunt je bij het vinden van de optimale balans tussen lichaam en geest.

Energy Up B.V.

Energy Up is een vitaliteitsbureau dat bedrijfsculturen innoveert om medewerkers gezond, gemotiveerd en gelukkig te laten werken. Deze optimale manier van werken noemen wij een energiecultuur.

Lifeguard

Lifeguard is jouw full service partner in vitaliteit. Wij bieden consultancy oplossingen en inspireren, trainen en coachen medewerkers, teams en managers om zelf hun vitaliteit efficiënter te managen.

Yoga Spot Olympisch Stadion

Yoga Spot heeft in Amsterdam twee vestigingen (Olympisch Stadion) en Buitenveldert (bij de Zuidas). Daar bieden we lessen op locatie in diverse yoga stijlen en pilates. Les op uw locatie kan ook!

Moventive | Online Fitness

Moventive is een online fitness trainingssysteem waarmee onze leden o.a. thuis (of elders) kunnen sporten. Ons platform heeft een zeer uitgebreid aanbod om een gezond en fit leven te leiden.

Werk Atleet

Werk Atleet maakt vitaliteitsprogramma's op maat, voor elk soort organisatie. Beweging, voeding en ontspanning!