Partners

Kies hier de partner die past bij wat jouw organisatie nodig heeft. Je kunt filteren op thema en provincie. Vink je niets aan, dan zie je alle partners.

Thema

Provincie

Categorie

Burnout-Experts

Burnout-experts is een samenwerking van Sophie, haptotherapeut en Nicolette, Health coach. Zeer ervaren in stress en burn-out. Coaching, ontspanning en fysieke training voor duurzame vitaliteit.

Just Be Fit

Kleinschalig Fitnesscentrum met individuele begeleiding Breed aanbod van groepslessen Small Group Training Personal Training

Arets-Ergonomie BV

Arets-Ergonomie is specialist in bedrijfsfysiotherapeutische dienstverlening en ergonomie. Van (thuis)werkplek analyse tot medewerker coaching en van beleidsdocumenten tot RI&E.

Inner-Fit

Sporttherapeut: Sportmassage, medical taping en bewegingsadviezen. Zorg goed jezelf, fysiek en mentaal. Stoelmassage voor bedrijven. Zorg goed voor je personeel en je personeel zorgt goed voor jou.

One Body and Mind

Wij bieden Mindfulness training in groepen, duo's of individueel, ACT (Acceptance and Commitment Therapy), Yoga en Leefstijlbegeleiding.

Massage By Stefan

Sport- ontspannings- en stoelmassages. Massage is de APK voor je lichaam!

Jau®Vitaal

De arbeid dienstverlening van Jau® richt zicht op de vitaliteit van de medewerkers, ondernemer en onderneming. Een vitale onderneming met een goed vitaliteitsbeleid is ons doel voor jou.

Louisanne Massage

Louisanne Massage biedt verschillende soorten massages aan ten behoeve van het ontspannen en in een gezonde conditie houden van het lichaam.

Yoga Boss

Yoga Boss biedt yoga op het werk aan. Business yoga draagt bij aan de duurzame inzetbaarheid van werknemers en het terugdringen van ziekteverzuim veroorzaakt door overspannenheid en burn-out.

Seppworks

Seppworks creëert en organiseert de leukste, mooiste en meest inspirerende vitaliteitsprogramma’s, altijd met een glimlach.