Partners

Kies hier de partner die past bij wat jouw organisatie nodig heeft. Je kunt filteren op thema en provincie. Vink je niets aan, dan zie je alle partners.

Thema

Provincie

Categorie

Brickhouse Academy

Onze Missie Brickhouse Academy heeft als doel om wetenschappelijke kennis op het gebied van leefstijl en gedragsverandering op een toegankelijke manier te vertalen voor dagelijks gebruik door iedereen

De Bedrijfspoli

De Bedrijfspoli is een regionale arbodienst uit Nijmegen.Wij geloven in medewerkerkracht, waarbij werken aan gezondheid centraal staat.

Vitality2improve

Het leven bestaat uit verleidingen en uitdagingen, groot en klein. Hoe ga jij daar mee om? Onze aanpak: "niet denken maar doen!" Boksen maakt een belangrijk onderdeel uit van onze trainingen.

Stichting Trimbos-instituut

Het Trimbos-instituut is hét onafhankelijke kennisinstituut voor alcohol, tabak, drugs en mentale gezondheid.

Body Gym West | Palestra Sports

Palestra Sports is een fitnesscentrum wat ook wel wordt gezien als de warme huiskamer van Amsterdam Nieuw-west. Meer dan fitness alleen. Resultaat door kwaliteit.

M@

Wij geloven dat de mens de kracht is achter het bedrijf. Samen met jou werken we dan ook aan optimale inzetbaarheid voor mens en bedrijf!

Zorg van de Zaak Netwerk

Zorg van de Zaak is een netwerkorganisatie van arbobedrijven, expertisebedrijven en zorgbedrijven die integrale ondersteuning biedt rond impactvolle momenten op het werk, thuis en in de (poli)kliniek.

Jacqueline Homveld -Leefstijl Coach

Ik ben Leefstijl Coach die met name mensen in het onderwijs wil coachen op weg naar een gezondere leefstijl. Vooral op het gebied van vitaliteit en burn-out klachten kan ik veel betekenen,

Vital2Work

Vital2Work B.V. is een landelijk vitaliteitsbedrijf dat de vitaliteit en gezondheid van medewerkers én organisaties op een laagdrempelige manier vergroot

Stichting Positieve Leefstijl / IkPas

IkPas is een effectieve interventie om aandacht te creëren voor alcohol op de werkvloer Werknemers gaan een challenge aan om hun alcoholgebruik voor een bepaalde tijd op pauze te zetten.