Partners

Kies hier de partner die past bij wat jouw organisatie nodig heeft. Je kunt filteren op thema en provincie. Vink je niets aan, dan zie je alle partners.

Thema

Provincie

Categorie

Body Gym West | Palestra Sports

Palestra Sports is een fitnesscentrum wat ook wel wordt gezien als de warme huiskamer van Amsterdam Nieuw-west. Meer dan fitness alleen. Resultaat door kwaliteit.

De Bedrijfspoli

De Bedrijfspoli is een regionale arbodienst uit Nijmegen.Wij geloven in medewerkerkracht, waarbij werken aan gezondheid centraal staat.

Limburg Positief Gezond

Beweging Limburg Positief Gezond is van en voor de Limburger waarbij een tiental kernpartners en vele ambassadeurs het netwerk en expertise vormen.

Brickhouse Academy

Onze Missie Brickhouse Academy heeft als doel om wetenschappelijke kennis op het gebied van leefstijl en gedragsverandering op een toegankelijke manier te vertalen voor dagelijks gebruik door iedereen

Rienks Arbodienst

Rienks Arbodienst is een middelgrote, landelijke arbodienst en werkt met multidisciplinaire teams voor preventie en verzuimbegeleiding.

Factor V

Factor V Als Vitale Verbinder zet ik mij in voor projecten van gezondheidsmanagement, vitaliteit en maatschappelijke betrokkenheid. Duurzame inzetbaarheid is van enorme waarde voor de persoon, de maat

Stappen in Leefstijl

Als leefstijlcoach & runningtherapeut help ik mensen om hun leefstijl te veranderen. De kern: coachen op gedragsverandering zodat de deelnemers hun gewenste, gezonde leefstijldoelen kunnen bereiken.

BeYogafull

BeYogafull is een praktijk voor yoga, massages en coaching/hypnotherapie. Voor de meeste klachten is er snelle en goede een oplossing! Veel tevreden cliƫnten door coaching/hypnotherapie !

Verzuimvizie B.V.

"Vitale medewerkers zijn de basis voor een gezond bedrijf". Verzuimvizie levert samen met Lifework een compleet vitaliteitsprogramma wat is toegesneden op de duurzame inzetbaarheid van uw medewerker.

Jacqueline Homveld -Leefstijl Coach

Ik ben Leefstijl Coach die met name mensen in het onderwijs wil coachen op weg naar een gezondere leefstijl. Vooral op het gebied van vitaliteit en burn-out klachten kan ik veel betekenen,