Partners

Kies hier de partner die past bij wat jouw organisatie nodig heeft. Je kunt filteren op thema en provincie. Vink je niets aan, dan zie je alle partners.

Thema

Provincie

Categorie

Limburg Positief Gezond

Beweging Limburg Positief Gezond is van en voor de Limburger waarbij een tiental kernpartners en vele ambassadeurs het netwerk en expertise vormen.

Rienks Arbodienst

Rienks Arbodienst is een middelgrote, landelijke arbodienst en werkt met multidisciplinaire teams voor preventie en verzuimbegeleiding.

Zorg van de Zaak Netwerk

Zorg van de Zaak is een netwerkorganisatie van arbobedrijven, expertisebedrijven en zorgbedrijven die integrale ondersteuning biedt rond impactvolle momenten op het werk, thuis en in de (poli)kliniek.

Body Gym West | Palestra Sports

Palestra Sports is een fitnesscentrum wat ook wel wordt gezien als de warme huiskamer van Amsterdam Nieuw-west. Meer dan fitness alleen. Resultaat door kwaliteit.

Vitality2improve

Het leven bestaat uit verleidingen en uitdagingen, groot en klein. Hoe ga jij daar mee om? Onze aanpak: "niet denken maar doen!" Boksen maakt een belangrijk onderdeel uit van onze trainingen.

Stichting Trimbos-instituut

Het Trimbos-instituut is hét onafhankelijke kennisinstituut voor alcohol, tabak, drugs en mentale gezondheid.

Verzuim Vizie B.V.

"Vitale medewerkers zijn de basis voor een gezond bedrijf" Verzuimvizie levert samen met Lifework een compleet vitaliteitsprogramma wat is toegesneden op de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers.

BeYogafull

BeYogafull is een praktijk voor yoga, massages en coaching/hypnotherapie. Voor de meeste klachten is er snelle en goede een oplossing! Veel tevreden cliënten door coaching/hypnotherapie !

Vital2Work

Vital2Work B.V. is een landelijk vitaliteitsbedrijf dat medewerkers op een leuke, laagdrempelige en enthousiaste manier coacht naar een gezonde leefstijl en meer vitaliteit.

Gezondeboel

Gezondeboel biedt inspirerende e-Health voor een veerkrachtig leven. Dit doen we vanuit de kernwoorden preventie, eigen regie & gebruiksgemak.