Partners

Kies hier de partner die past bij wat jouw organisatie nodig heeft. Je kunt filteren op thema en provincie. Vink je niets aan, dan zie je alle partners.

Thema

Provincie

Categorie

Brain Performance

Executive coaching gericht op versterking mentale veerkracht, emotionele intelligentie, stress- en burn-out preventie en coaching. NOBCO, VVM en ISMA

Mindfulness in de Zaanstreek

Mindfulness in de Zaanstreek richt zich op jouw mentale, maar ook fysieke balans. Dit doen wij door het geven van diverse trainingen, workshops, coaching en sporten in warm water.

Trainingscentrum Helena

Trainingscentrum Helena leert mensen van alle leeftijden en achtergronden sterk in hun schoenen te staan. Middels 's werelds best geteste zelfverdedigingsmethodes en trainingsprincipes brengen we jouw

Yoga Spot Olympisch Stadion

Yoga Spot heeft in Amsterdam twee vestigingen (Olympisch Stadion) en Buitenveldert (bij de Zuidas). Daar bieden we lessen op locatie in diverse yoga stijlen en pilates. Les op uw locatie kan ook!

Freudenberg

Hoe vitaal ben je nu? Wat belemmert jou en wat zou je willen? Wij onderzoeken dit samen met jou. Freudenberg heeft 22 jaar ervaring met een eigen aanpak in begeleiding van professionals en teams.

NINA

Ik leer professionals hoe om te gaan met de waan van de dag en daarbinnen te doen wat ertoe doet. Zo halen zij meer uit hun werkdag en ervaren zij minder werkdruk.

ArboNed

ArboNed helpt mkb-ondernemers met alle (preventieve) arbozaken. Wij verlagen verzuim, minimaliseren arbeidsrisico’s en zorgen voor gezonde, gemotiveerde en competente medewerkers.

Qragt

Door de juiste aandacht te investeren, maak je een leven lang werkelijk mogelijk. Dankzij Qragt realiseer je vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en voorkom je verzuim.

SAM

SAMen met een landelijk netwerk van coaches en trainers bieden wij duurzame oplossingen om medewerkers mentaal veerkrachtig & gezond te houden.

New Broom

Als teamtrainer slimmer werken en senior professional organizer leer ik mensen slimmer (samen)werken op een manier die bij ze past, door te kijken naar hun tijd-, taak- en energiemanagement.