Partners

Kies hier de partner die past bij wat jouw organisatie nodig heeft. Je kunt filteren op thema en provincie. Vink je niets aan, dan zie je alle partners.

Thema

Provincie

Categorie

Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit

De kennispartner en specialist in meten, analyseren en interveniëren op het gebied van vitaliteit, welzijn en duurzame inzetbaarheid.

The Daily Mile

Door 3 x in de week 15 minuten (hard) te lopen gaat de conditie vooruit. Naast dat het wordt gelopen door kinderen, wordt The Daily Mile ook gelopen door thuiswerkers. Zij lopen 15 min als korte pauze

VitalFacts

Jong, oud, fit of niet fit, voor iedereen is er iets te winnen in energie. Met innovatieve oplossingen, die leuk, persoonlijk en en makkelijk zijn, realiseren wij aantoonbare veranderingen.

Brainwave

Werkstress bij werknemers verminderen, door veerkracht te vergroten.

Body Gym West | Palestra Sports

Palestra Sports is een fitnesscentrum wat ook wel wordt gezien als de warme huiskamer van Amsterdam Nieuw-west. Meer dan fitness alleen. Resultaat door kwaliteit.

The Lab of Life

Bij The Lab of Life zetten we ons elke dag in voor het bevorderen van vitaliteit en (mentaal) welzijn. Dat doen we met wetenschappelijk bewezen interventies gericht op blijvende gedragsverandering.

Stavoor

Stavoor is een trainings-, en adviesorganisatie voor participatie in werk en samenleving. We begeleiden organisaties en medewerkers op het terrein van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

Vitalics

Wij maken werkend Nederland vitaal en positief!

VanGastel

De Eerste Mijl: 12weekse training om niet actieve medewerkers te helpen bij de grootste stap naar gezondheidswinst, namelijk regelmatig sporten. Op hun eigen manier, in hun eigen tijd.

Vitaliteitsboost.nu

Vitaliseringstraject met fysieke en mentale begeleiding van Runningtherapeut en vitaliteitscoach bij (dreigende) burn out, stress of andere vitaliteitsklachten.