Partners

Kies hier de partner die past bij wat jouw organisatie nodig heeft. Je kunt filteren op thema en provincie. Vink je niets aan, dan zie je alle partners.

Thema

Provincie

Categorie

Brickhouse Academy

Onze Missie Brickhouse Academy heeft als doel om wetenschappelijke kennis op het gebied van leefstijl en gedragsverandering op een toegankelijke manier te vertalen voor dagelijks gebruik door iedereen

De Bedrijfspoli

De Bedrijfspoli is een regionale arbodienst uit Nijmegen.Wij geloven in medewerkerkracht, waarbij werken aan gezondheid centraal staat.

De aanpak

Leefstijlcoaching en bewustzijnsvergroting. De focus ligt op de drie pijlers beweging, stress en slapen. Waarbij ook voeding bekeken en aangepakt wordt. Voor een duurzame gezonde leefstijl.

HollandFit

HollandFit is gespecialiseerd in vitaliteitsmanagement. Wij leveren met een structurele aanpak een positieve bijdrage aan een vitale en toekomstbestendige organisatie.

SineFuma

SineFuma gunt iedereen een rookvrij leven en draagt daar actief aan bij via de 'Rookvrij! Ook jij?' programma's. Hierbij bieden wij de best mogelijke begeleiding, die toegankelijk en betaalbaar is.

Vitality2improve

Het leven bestaat uit verleidingen en uitdagingen, groot en klein. Hoe ga jij daar mee om? Onze aanpak: "niet denken maar doen!" Boksen maakt een belangrijk onderdeel uit van onze trainingen.

Seppworks

Wij brengen medewerkers echt in beweging. Zowel mentaal als fysiek. Van advies tot de organisatie van uitgebreide vitaliteitstrajecten. Altijd maatwerk en uniek.

FiTNEZZplaza

Leef(stijl) en Preventie Club. Breed assortiment van leefstijlfaciliteiten. 1.700m2 fitness, model voor duurzaambewegen, voedingscoaching, 100 groepslessen, vitaliteitsprogramma's.

Stichting Trimbos-instituut

Het Trimbos-instituut is hét onafhankelijke kennisinstituut voor alcohol, tabak, drugs en mentale gezondheid.

Up Your Life

Up Your Life ondersteunt mensen bij het werken aan en bereiken van een gezondere leefstijl. Doelen t.a.v. bewegen, voeding, maar ook slaap, ontspanning en stoppen met roken kunnen aan bod komen.