Partners

Kies hier de partner die past bij wat jouw organisatie nodig heeft. Je kunt filteren op thema en provincie. Vink je niets aan, dan zie je alle partners.

Thema

Provincie

Categorie

De aanpak

Leefstijlcoaching en bewustzijnsvergroting. De focus ligt op de drie pijlers beweging, stress en slapen. Waarbij ook voeding bekeken en aangepakt wordt. Voor een duurzame gezonde leefstijl.

Sportief Besteed Groep

Wij zijn Sportief Besteed Groep. Een organisatie die medewerkers op een interactieve en laagdrempelige manier coacht naar een gezonde leefstijl en meer vitaliteit.

Een Goed Leven

Een Goed Leven biedt (online) trainingen & coaching op het gebied van leefstijl en vitaliteit. Dit doen we middels lezingen, workshops, cursussen en individuele begeleiding.

Challenge&Care

Challenge&Care is een betrouwbare partner voor uw vitaliteitstrajecten, duurzame inzetbaarheid, outplacement- en re-integratie & groeps- en teambuilding. https://www.challengecare.nl/zakelijk/

Mijn-leefstijlcoach

Het is heerlijk om fit en sterk te zijn en positief in het leven te staan, om een zinvol leven te hebben in een fijn sociaal netwerk. Lekker in balans komen en goed voor jezelf zorgen.

SmokeFree

Wij zijn SmokeFree! Een team van positieve, professionele coaches die jou willen begeleiden in de stap die je hebt gezet naar een rookvrij leven. Individueel en voor toekomstige rookvrije organisaties

Karin Reichrath Praktijk voor Natuurgeneeskunde en Gezondheidstherapie

Mensen stapsgewijs in beweging brengen waardoor de regie over het eigen leven wordt opgenomen. Er ontstaat mentale/fysieke balans en de kwaliteit/vitaliteit van leven verbetert.

De Bedrijfspoli

De Bedrijfspoli is een regionale arbodienst uit Nijmegen.Wij geloven in medewerkerkracht, waarbij werken aan gezondheid centraal staat.

The Lab of Life

Wij helpen uw medewerkers met het veranderen van gewoontes en patronen die niet bijdragen aan een gezonde leef- en werkstijl of een positief werkklimaat.

SKB onderzoeks- en adviesbureau

SKB is een onderzoeks- en adviesbureau. Wij helpen organisaties wendbaar, innovatief en vitaal te zijn. Met innovatief medewerkersonderzoek, actiegerichte verbetertools en organisatieadvies.