Partners

Kies hier de partner die past bij wat jouw organisatie nodig heeft. Je kunt filteren op thema en provincie. Vink je niets aan, dan zie je alle partners.

Thema

Provincie

Categorie

Jau®Vitaal

De arbeid dienstverlening van Jau® richt zicht op de vitaliteit van de medewerkers, ondernemer en onderneming. Een vitale onderneming met een goed vitaliteitsbeleid is ons doel voor jou.

Werk aan Leefstijl

Binnen veel bedrijven zoekt men naar een nieuwe balans. Dat geldt ook voor individuele professionals. Een gezonde leefstijl maakt het verschil. Nu en in de toekomst.

Een Goed Leven

Een Goed Leven biedt (online) trainingen & coaching op het gebied van leefstijl en vitaliteit. Dit doen we middels lezingen, workshops, cursussen en individuele begeleiding.

Body Gym West | Palestra Sports

Palestra Sports is een fitnesscentrum wat ook wel wordt gezien als de warme huiskamer van Amsterdam Nieuw-west. Meer dan fitness alleen. Resultaat door kwaliteit.

Visiom

Visiom is expert in leefstijlcoaching en Positieve Gezondheid. Organisaties uit zorg en welzijn schakelen ons in om medewerkers veerkrachtiger én vaardiger te helpen zijn.

WellVit

WellVit biedt wellness en vitaliteit via werkgevers, voor alle medewerkers. Een landelijk aanbod op het gebied van bewegen, beauty, ontspannen, vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling.

SineFuma

SineFuma gunt iedereen een rookvrij leven en draagt daar actief aan bij via de 'Rookvrij! Ook jij?' programma's. Hierbij bieden wij de best mogelijke begeleiding, die toegankelijk en betaalbaar is.

Ook Jij Kan Stoppen!

Groeps- en privé trainingen stoppen-met-roken

Leevstijl

Vitaliteitscoaching met de focus op preventie, gedrag en veerkracht.

Life Style Vitae

Life Style Vitae leefstijl- en preventiecentrum is door NL Actief (voorheen Fit!vak) gecertificeerd preventiecentrum. Gezellig sporten met de hele familie en alles leren over bewuster gezonder leven!