Partners

Kies hier de partner die past bij wat jouw organisatie nodig heeft. Je kunt filteren op thema en provincie. Vink je niets aan, dan zie je alle partners.

Thema

Provincie

Categorie

VIDERE Organisatie advies

U wilt uw medewerkers helpen om Vitaal en gezond te worden of blijven? Dat vraagt iets van uw medewerkers.. maar ook iets van u als organisatie! VIDERE helpt u daar bij op maat!

De Bedrijfspoli

De Bedrijfspoli is een regionale arbodienst uit Nijmegen.Wij geloven in medewerkerkracht, waarbij werken aan gezondheid centraal staat.

De aanpak

Leefstijlcoaching en bewustzijnsvergroting. De focus ligt op de drie pijlers beweging, stress en slapen. Waarbij ook voeding bekeken en aangepakt wordt. Voor een duurzame gezonde leefstijl.

Stichting Trimbos-instituut

Het Trimbos-instituut is hét onafhankelijke kennisinstituut voor alcohol, tabak, drugs en mentale gezondheid.

Een Goed Leven

Een Goed Leven biedt (online) trainingen & coaching op het gebied van leefstijl en vitaliteit. Dit doen we middels lezingen, workshops, cursussen en individuele begeleiding.

Brickhouse Academy

Onze Missie Brickhouse Academy heeft als doel om wetenschappelijke kennis op het gebied van leefstijl en gedragsverandering op een toegankelijke manier te vertalen voor dagelijks gebruik door iedereen

Holland Fit

Holland Fit is gespecialiseerd in vitaliteitsmanagement. Met een bewezen en effectieve aanpak veranderen we gewoonten en gedrag van organisaties en mensen. Met onze vitaliteitsexperts verzorgen we pre

SmokeFree

Wij zijn SmokeFree! Een team van positieve, professionele coaches die jou willen begeleiden in de stap die je hebt gezet naar een rookvrij leven. Individueel en voor toekomstige rookvrije organisaties

The Lab of Life

Wij helpen uw medewerkers met het veranderen van gewoontes en patronen die niet bijdragen aan een gezonde leef- en werkstijl of een positief werkklimaat.

Lekker Leefstijlcoaching

Begeleiding van organisaties en individuen naar gezondere leefstijl en duurzame gedragsverandering. Wetenschappelijk basis en praktische output. Burn-out preventie & coaching, overgewicht, Diabetes2.