Over ons

Het programma Vitaal Bedrijf is een initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland. Met Vitaal Bedrijf willen we ondernemers stap voor stap op weg helpen naar een vitale toekomst. Met als resultaat meer inzet, meer plezier, meer productiviteit en meer rendement. Ieder bedrijf met een eigen passend programma, maar als onderdeel van een beweging. Zo dagen we elkaar uit om het vitaalste land te worden.

Dat doen we door alle ondernemers van Nederland onze hulp aan te bieden, concreet en direct toepasbaar. We zetten samen met experts het bewijs op een rij van wat werkt en wat niet. We brengen al het aanbod bij elkaar zodat ondernemers snel de best passende concrete stap kunnen zetten op gebied van vitaliteit in bedrijven. En we helpen hierbij met advies, een netwerk van vitale ondernemers en inspiratie uit goede voorbeelden.

Vitaal Bedrijf wordt uitgevoerd onder de vlag van de stichting Nederland Onderneemt Maatschappelijk!, en wordt mede mogelijk gemaakt door de ministeries van VWS en SZW. Met Vitaal Bedrijf dragen VNO-NCW en MKB-Nederland en hun regionale verenigingen bij aan het door hen ondertekende Nationaal Preventieakkoord.