Partners

Kies hier de partner die past bij wat jouw organisatie nodig heeft. Je kunt filteren op thema en provincie. Vink je niets aan, dan zie je alle partners.

Thema

Provincie

Categorie

MindSurf

MindSurf heeft als missie om mensen beter te laten voelen, mentale vrijheid te ervaren en contact met eigen waarden en behoeften te versterken gericht op duurzame inzetbaarheid.

Mijnleefstijl.coach

Leefstijl coaching (voeding, bewegen, slaap, middelengebruik - roken / alcohol, ontspanning, zingeving, stress en duurzame gedragsverandering) Running Therapie, Stress en burn-out coaching

BeYogafull

BeYogafull is een praktijk voor yoga, massages en coaching/hypnotherapie. Voor de meeste klachten is er snelle en goede een oplossing! Veel tevreden cliënten door coaching/hypnotherapie !

Organisato

Personal Organizer, Budgetcoach, ADHD, ADD en Autisme coach; structureren, ordenen, plannen, budgetteren ‘voor méér tijd of geld in je leven’ Als MRPO van de NBPO help ik je graag

Perspectief

Organisaties beter maken. Daar staan wij als Perspectief voor. Naast begeleiding op organisatie- en teamniveau ondersteunen wij medewerkers op het gebied van: FysiekFIT, MentaalFIT en LoopbaanFIT.

Stavoor

Stavoor is een trainings-, en adviesorganisatie voor participatie in werk en samenleving. We begeleiden organisaties en medewerkers op het terrein van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

MySerenity

Systemisch coaching en training. Training in Mindfulness, Zelfcompassie en Mind-Walk. Holistische benadering en gericht op positieve gezondheid; fysiek, mentaal, sociaal en bewustzijn.

ProFitt

ProFitt is dé praktijk voor professionele en gespecialiseerde begeleiding op gebied van voeding, dieetadvies en Lifestyle coaching.

Robert Douma l Executive coaching

Executive coaching voor directeuren, ondernemers en DGA's gericht op versterking mentale veerkracht, emotionele intelligentie, stress- en burn-out preventie en begeleiding. Lid NOBCO, VVM en ISMA

How2behealthy

Wij bieden programma's aan in het kader van Leefstijlgeneeskunde aan zowel Particulieren als Bedrijven.