Partners

Kies hier de partner die past bij wat jouw organisatie nodig heeft. Je kunt filteren op thema en provincie. Vink je niets aan, dan zie je alle partners.

Thema

Provincie

Categorie

10.000 stappen

Wij zijn mening dat mensen met een juiste levensstijl gezonder en gelukkiger zijn. Om die redenen hebben wij speciaal voor bedrijven de stappencompetitie ontwikkeld.

Medifast

Medifast biedt kwalitatief hoogwaardige fysiotherapie en medische fitness aan cliƫnten met algehele fysieke klachten en klachten van het bewegingsapparaat. Daarmee dragen we bij aan gezondheidswinst

Brickhouse Academy

Onze Missie Brickhouse Academy heeft als doel om wetenschappelijke kennis op het gebied van leefstijl en gedragsverandering op een toegankelijke manier te vertalen voor dagelijks gebruik door iedereen

Refresh Organizing

Als organizer en nabestaandenbegeleider help ik na ingrijpende veranderingen weer structuur te krijgen in het werk, huis of administratie. Praktische en emotionele ondersteuning bij rouw of verlies.

De Bedrijfspoli

De Bedrijfspoli is een regionale arbodienst uit Nijmegen.Wij geloven in medewerkerkracht, waarbij werken aan gezondheid centraal staat.

TopzorgGroep

TopzorgGroep biedt in de regio Brabant en Zeeland paramedische zorg aan, zoals fysiotherapie en ergotherapie (ook multidisciplinair). Daarnaast richten we ons op re-integratie en revalidatie.

Sylviabochem.nl coaching – training – retraites

Wij helpen organisaties, teams en individuen zichzelf te versterken door richting te kiezen. Zodat de energie weer kan stromen voor datgene wat er toe doet. In alles wat wij doen staat goed werkgeverschap voorop.

Werkdrukverlager

Werkdrukverlager is uw partner in het verlagen van werkdruk. Wij helpen u en uw organisatie grip te krijgen op stress, tijd en e-mail.

Frank Traint

Tips en tricks hebben even gewerkt, maar zijn nu uitgewerkt. Je hoofd loopt om en je hebt moeite met focussen. Je wilt dit doorbreken, maar niet ten koste van alles.

Your Life Coaching

Stress, afwezigheid, vermoeidheid, irritatie? Your Life Coaching biedt krachtige 1 op 1 begeleiding offline en online gericht op preventie en herstel van stress en burn-out.