Partners

Kies hier de partner die past bij wat jouw organisatie nodig heeft. Je kunt filteren op thema en provincie. Vink je niets aan, dan zie je alle partners.

Thema

Provincie

Categorie

Een Goed Leven

Een Goed Leven biedt (online) trainingen & coaching op het gebied van leefstijl en vitaliteit. Dit doen we middels lezingen, workshops, cursussen en individuele begeleiding.

glowmotion

GlowMotion Slimmingstudio Breda is een studio voor sporten, afslanken en figuurcorrectie. Wil jij een healthy lifestyle en graag afvallen, maar heb je net dat zetje nodig? Wij kunnen je daarbij helpen

HealthcheckPlus

Betere inzetbaarheid door vitalere werknemers. Het is onze missie om organisaties te helpen bij het creëren van een duurzaam inzetbaarheidsbeleid. Daar profiteren medewerkers en de organisaties van!

groeiStroom stressbegeleiding & coaching

GroeiStroom helpt professionals op een gezonde positieve manier om te gaan met hun stress en burn-out en dat zij eventuele doelen/vraagstukken in de toekomst zelfstandig het hoofd kunnen bieden.

Gelderse Sport Federatie

Wij geloven dat je door fit en vitaal te zijn een gezonder en plezieriger leven leidt. Wij motiveren daarom zoveel mogelijk mensen om te sporten en bewegen, zodat iedereen mee kan doen.

Organiz4U

Bewust JA en NEE leren zeggen tegen de ander. Maar ook tegen spullen in je huis, taken die je moet/wilt doen en je geldzaken.

Make A Difference CrossFit

Met Make A Difference (MAD) CrossFit willen wij middels CrossFit het verschil maken in de gezondheid/fitness van onze members. Met groepslessen werken we aan alle aspecten van een gezond lijf!

Effectyf B.V.

Effectyf is de landelijke specialist in re-integratie. Wij begeleiden werknemers van ASS, NAH, Burn-out, Mentale klachten, Cardiale problemen en (herstellende van) kanker terug naar werk.

De PreventieCoach

De PreventieCoach voor energiegevende online coaching.Met aandacht voor eigenaarschap op vitaliteit. Wij zijn professionals in online coaching, Positieve Gezondheid,leefstijl, ergonomie en vitaliteit.

Mijn Opruimcoach

Mijn Opruimcoach is een professional organizer die jou helpt met efficiënt opruimen van je leefomgeving en structuur aan te brengen in je huishouden