Partners

Kies hier de partner die past bij wat jouw organisatie nodig heeft. Je kunt filteren op thema en provincie. Vink je niets aan, dan zie je alle partners.

Thema

Provincie

Categorie

Pure You Mindfulness & Coaching

Claudia van Pure You coacht jou om (werk)stress en spanningsklachten om te buigen naar persoonlijke groei, ontspanning en energie, ten gunste van je werk/ privé-balans en welzijn.

De Opruimspecialist

De Opruimspecialist is progressiegericht coach en Master Register Professional Organizer® en helpt u structuur, orde, overzicht en minder stress in uw leven te krijgen.

Schaapfulness

Teambuilding tussen de schapen met de wijsheid van Mindfulness. Team trainingsdagen en retreats met de schaapskudde.

Praktijk Mariet Rutten en Trainingen – CRKBO gecertificeerde trainingsinstelling

Trainingen binnen MKB en zorginstellingen aan teams gericht op Mindful Leven bij stress, werkdruk en burn-out klachten, re-integratie. De uitdaging: tijd (ook voor jezelf) en (mentale) rust vinden...

SKB onderzoeks- en adviesbureau

SKB is een onderzoeks- en adviesbureau. Wij helpen organisaties wendbaar, innovatief en vitaal te zijn. Met innovatief medewerkersonderzoek, actiegerichte verbetertools en organisatieadvies.

intu yoga

INTU YOGA biedt laagdrempelige mindfulness workshops en yogalessen aan bij bedrijven, zowel live als online.

Opruimen met EL

Als Professional organizer / opruimcoach begeleid ik je in een 1 op 1 coaching traject bij het ontwikkelen van een opgeruimde leefstijl. Ik help je bij het creëren van nieuwe gewoontes en routines en leer je die opgeruimde leefstijl vol te houden.

Katrien Eggens Training & Organizing

Een overvolle mailbox, geen focus, je verliest grip op je werk. Je ontvang zoveel informatie, dat het overzicht verdwenen is. Met training & coaching help ik jou dit overzicht terug te vinden.

Sensare, coaching van persoon en positie

Individuele coaching van professionals om beter te functioneren of (preventief) verzuim te minimaliseren. Persoonlijk, betrokken en resultaatgericht.

Goed Geregeld Organizing & Coaching

Goed Geregeld begeleidt na een ingrijpende gebeurtenis als een overlijden, verhuizing of een burn-out om weer grip op je administratie, huis(houden) en financiën te krijgen. Gespecialiseerd in AD(H)D.