Partners

Kies hier de partner die past bij wat jouw organisatie nodig heeft. Je kunt filteren op thema en provincie. Vink je niets aan, dan zie je alle partners.

Thema

Provincie

Categorie

BrinQer | jouw arbodienst

BrinQer is een landelijk werkende arbodienst en partner van het Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid. Wij maken met onze klanten een omslag van verzuimdenken naar inzetbaarheidsbeleid.

Hapto&Meer

Vanuit een haptonomische basis coach en begeleid ik mensen, zowel individueel als in groepen, naar meer balans in hun (werkende) leven.

Zest Your Life

Bij Zest Your Life hebben we verschillende lessen voor een bewust, gezond, krachtig en geïnspireerd leven. Zest Your Life ondersteunt je bij het vinden van de optimale balans tussen lichaam en geest.

Incompany Fit

Incompany Fit is een organisatie die Nederland vitaler wil maken. Dit doen we door een goed afgestemd aanbod van sportlessen, workshops en inspiratie als handvatten om werknemers energieker te maken.

OCA

OCA is gespecialiseerd in het begeleiden van werknemers met chronische pijn, stress, burn-out en vermoeidheid. Middels interdisciplinaire programma’s bereiken wij het doel, duurzame terugkeer in werk.

Adaptics

Vitaal gedrag van organisaties en mensen duurzaam vergroten. Dat is wat ons drijft. Samen met bedrijven kijken we waar uitdagingen liggen en hoe we deze zo effectief mogelijk kunnen aanpakken.

Cory.Care

Cory.Care is een data en AI gedreven eHealth platform gericht op vitaliteit, preventie, en (mentale)zorg. Werknemers hebben 24/7 toegang tot dokters, lifestyle & slaapcoaches, diëtisten en psychologen

Zomertijd Sport- en Ontspanningsmassage

Sport- en ontspanningsmassages zowel op locatie als in de praktijk in Raalte . Opgeleid tot sportmasseur, tevens nog diverse andere massage-opleidingen gevolgd.

VITALOGISCH B.V.

Vitalogisch is een samenwerkingsverband van gediplomeerde vitalogen en ondersteunt organisaties met het formuleren én uitvoeren van vitaliteitsbeleid om de inzetbaarheid van medewerkers te bevorderen

Anytime Fitness Kessel

Welkom bij Anytime Fitness! Ons vriendelijke en deskundige personeel is opgeleid om jou te helpen op weg naar de fitste versie van jezelf, ongeacht hoeveel ondersteuning jij nodig hebt.