Wendbaar bij Werkstress

Wendbaar bij Werkstress

Wendbaar bij Werkstress levert training en coaching aan analytische kennisprofessionals aan wie veel eisen gesteld worden. Vaak en vooral door henzelf. Ze werken vaak in de publieke dienstverlening, IT en techniek. Denk aan beleidsmedewerkers, HR consultants, projectleiders, controllers, software developers, technical engineers en bedrijfsjuristen.

Mijn klanten zijn mensen van de inhoud, structuur en duidelijke doelen. Half werk afleveren is niet hun ding. In hun werk staat kwaliteit voorop, altijd. Daar zetten ze zich 200% voor in.

Ook zijn het bedachtzame denkers. En dat vinden ze soms best lastig. Want ze hebben rust en tijd nodig om sterk werk te geven.

Maar wat nou als alles en iedereen aan je trekt? De waan van de dag je overprikkelt en opjaagt? Hoe werk je dan zo dat het goed voelt voor jou en past bij waar je voor staat?

Herkenbaar?

Ik help bedachtzame denkers de switch maken van gestrest werken op wilskracht naar ontspannen werken vanuit hun natuurlijke wendkracht. Zodat ze de bijdrage leveren die er toe doet, waar ze plezier in hebben en die collega’s, klanten en leidinggevenden zo graag zien en waarderen.

Dit doe ik met in-company trainingen, individuele coaching, inspiratiesessies, clinics en webinars.

Ben je benieuwd waar voor jou of je organisatie de winst ligt?

Ik denk graag met je mee. Neem gerust contact met me op via:

📞 06 1434 7331 | 📱 contact@heididoes.nl | 🌍 wwwheididoes.nl

Contact

Brancheorganisaties

  • VMBN: Vereniging Mindfulness Based Trainers Nederland

Opleidingen/registraties

  • Mentale balans:
  • Geregistreerd (categorie 1) bij de VMBN
  • Door VMBN geaccrediteerde specialisatie Mindfulness in Organisaties (MiO)