Partners

Kies hier de partner die past bij wat jouw organisatie nodig heeft. Je kunt filteren op thema en provincie. Vink je niets aan, dan zie je alle partners.

Thema

Provincie

Categorie

Fysiotherapie Boekel

Fysio Boekel heeft als missie onze patiënten en cliënten te helpen om gezonder, fitter en vitaler te laten worden en te laten blijven.

De aanpak

Leefstijlcoaching en bewustzijnsvergroting. De focus ligt op de drie pijlers beweging, stress en slapen. Waarbij ook voeding bekeken en aangepakt wordt. Voor een duurzame gezonde leefstijl.

Sportcentrum Iedema

Wij zijn een middelgroot sportcentrum waar van jong tot oud aan sport kan worden gedaan. Denk aan judo, fitness, yoga en heel veel groepslessen

Evelyn de Jong, Vitaliteitscoach & Voedingsdeskundige

Als vitaliteitscoach, voedingsdeskundige en trainer heb ik een mooi aanbod van diverse workshops en masterclasses (ook online!), allen gericht op één of meerdere onderdelen van een gezonde leefstijl.

FRUIT OP JE WERK ( Vitamine & Zo BV )

Het inkopen, verpakken, leveren en presenteren van vers fruit op de werkplek.

Bond Health

De medewerkers zien wij als het fundament van het High Vitality model en dus ook van uw organisatie. Als dit fundament niet vitaal is dan loopt de organisatie een risico.

Brickhouse Academy

Onze Missie Brickhouse Academy heeft als doel om wetenschappelijke kennis op het gebied van leefstijl en gedragsverandering op een toegankelijke manier te vertalen voor dagelijks gebruik door iedereen

Anytime Fitness Tegelen

Fitness met begeleiding. Live groepslessen (spinning, body pump, body balance, Vitaal 55+, Zumba, BBB, Full body, Hiit45) en virtuele lessen. 24/7 toegang en 365 geopend. Fysio en voedingscoaches.

BeLife

Bij BeLife werken we aan de gezondheid, vitaliteit en performance van mensen en organisaties.

Brainwave

Brainwave helpt talenten en organisaties aan meer vitaliteit, veerkracht en zelfredzaamheid. Dit doen we door individuele coaching bij medewerkers, team en leidinggevenden.