Partners

Kies hier de partner die past bij wat jouw organisatie nodig heeft. Je kunt filteren op thema en provincie. Vink je niets aan, dan zie je alle partners.

Thema

Provincie

Categorie

Medifast

Medifast biedt kwalitatief hoogwaardige fysiotherapie en medische fitness aan cliƫnten met algehele fysieke klachten en klachten van het bewegingsapparaat. Daarmee dragen we bij aan gezondheidswinst

Brickhouse Academy

Onze Missie Brickhouse Academy heeft als doel om wetenschappelijke kennis op het gebied van leefstijl en gedragsverandering op een toegankelijke manier te vertalen voor dagelijks gebruik door iedereen

De Bedrijfspoli

De Bedrijfspoli is een regionale arbodienst uit Nijmegen.Wij geloven in medewerkerkracht, waarbij werken aan gezondheid centraal staat.

TopzorgGroep

TopzorgGroep biedt in de regio Brabant en Zeeland paramedische zorg aan, zoals fysiotherapie en ergotherapie (ook multidisciplinair). Daarnaast richten we ons op re-integratie en revalidatie.

In Shape Afslankstudio Meerhoven

Onder begeleiding van een voedings-en afslankcoach volg je een programma dat bestaat uit voeding en beweging dat op jou is afgestemd. Onze bewegingstechnieken zorgen voor plaatselijk resultaat.

Topzorg Groenveld

Onze expertise ligt in het verbinden van vitaliteit, gezondheid en inzetbaarheid. We bieden een zorgplan bij re-integratie vanuit Positieve Gezondheid en goede communicatie met werkgever en werknemer.

ABCworkpro

Samenwerken aan duurzame vitaliteit&inzetbaarheid. Wij zijn gericht op gedragsverandering en het mentaal&fysiek sterker maken van mensen. Bewustwording en integreren van Denken|Voelen|Doen

Stavoor

Stavoor is een trainings-, en adviesorganisatie voor participatie in werk en samenleving. We begeleiden organisaties en medewerkers op het terrein van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

The Land of Now

The Land of Now - retreat center - zet zich in om mensen in staat te stellen vanuit eigen kracht de kwaliteit van hun leven en relaties te verbeteren en maatschappelijke verandering te realiseren.

SportZorg Veluwe

Bij SportZorg Veluwe is de lijfspreuk "Verander vandaag je toekomst". Verhoog je levenskwaliteit door te bewegen! Sportzorg Veluwe helpt bij fysieke klachten en geeft een mentale steun in de rug.