Partners

Kies hier de partner die past bij wat jouw organisatie nodig heeft. Je kunt filteren op thema en provincie. Vink je niets aan, dan zie je alle partners.

Thema

Provincie

Categorie

Just Be Fit

Kleinschalig Fitnesscentrum met individuele begeleiding Breed aanbod van groepslessen Small Group Training Personal Training

How2behealthy

Wij bieden programma's aan in het kader van Leefstijlgeneeskunde aan zowel Particulieren als Bedrijven.

Jau®Vitaal

De arbeid dienstverlening van Jau® richt zicht op de vitaliteit van de medewerkers, ondernemer en onderneming. Een vitale onderneming met een goed vitaliteitsbeleid is ons doel voor jou.

Seppworks

Seppworks creëert en organiseert de leukste, mooiste en meest inspirerende vitaliteitsprogramma’s, altijd met een glimlach.

Lifeguard

Lifeguard is jouw full service partner in vitaliteit. Wij bieden consultancy oplossingen en inspireren, trainen en coachen medewerkers, teams en managers om zelf hun vitaliteit efficiënter te managen.

SlimFit35

Wanneer je tijd schaars is biedt de Milon Cirkel van SlimFit35 uitkomst. Je wilt namelijk best trainen, maar dan wel snel, eenvoudig en effectief. In onze Milon Cirkel met volautomatische fitness-toes

HealthcheckPlus

Betere inzetbaarheid door vitalere werknemers. Het is onze missie om organisaties te helpen bij het creëren van een duurzaam inzetbaarheidsbeleid. Daar profiteren medewerkers en de organisaties van.

Werk aan Leefstijl

Binnen veel bedrijven zoekt men naar een nieuwe balans. Dat geldt ook voor individuele professionals. Een gezonde leefstijl maakt het verschil. Nu en in de toekomst.

MenoActive ondersteunt werkende 40+ vrouwen om vitaal door de overgang te gaan. Wij bieden trainingen en programma’s op maat om jouw organisatie overgangsvriendelijk te maken.

Adaptics

Vitaal gedrag van organisaties en mensen duurzaam vergroten. Dat is wat ons drijft. Samen met bedrijven kijken we waar uitdagingen liggen en hoe we deze zo effectief mogelijk kunnen aanpakken.