Partners

Kies hier de partner die past bij wat jouw organisatie nodig heeft. Je kunt filteren op thema en provincie. Vink je niets aan, dan zie je alle partners.

Thema

Provincie

Categorie

Vitality2improve

Het leven bestaat uit verleidingen en uitdagingen, groot en klein. Hoe ga jij daar mee om? Onze aanpak: "niet denken maar doen!" Boksen maakt een belangrijk onderdeel uit van onze trainingen.

Rienks Arbodienst

Rienks Arbodienst is een middelgrote, landelijke arbodienst en werkt met multidisciplinaire teams voor preventie en verzuimbegeleiding.

Zorg van de Zaak Netwerk

Zorg van de Zaak is een netwerkorganisatie van arbobedrijven, expertisebedrijven en zorgbedrijven die integrale ondersteuning biedt rond impactvolle momenten op het werk, thuis en in de (poli)kliniek.

Limburg Positief Gezond

Beweging Limburg Positief Gezond is van en voor de Limburger waarbij een tiental kernpartners en vele ambassadeurs het netwerk en expertise vormen.

Stichting Trimbos-instituut

Het Trimbos-instituut is hét onafhankelijke kennisinstituut voor alcohol, tabak, drugs en mentale gezondheid.

Encare Arbozorg BV

Onze visie is dat mensen gelukkiger zijn als ze kunnen participeren in werk en maatschappij. Daarom streven we ernaar om mensen te laten deelnemen en helpen we op alle momenten dat dit niet zo is. Hie