Partners

Kies hier de partner die past bij wat jouw organisatie nodig heeft. Je kunt filteren op thema en provincie. Vink je niets aan, dan zie je alle partners.

Thema

Provincie

Categorie

Anne-Marie Meijer Coaching en Training

Professioneel Specialist in Stress, Burn-out en Re-integratie in West-Friesland | Individuele coachtrajecten | Mindfulness training op het werk | Stresspreventie managers & teams | NOBCO, VESB en VMBN

Burnout-Experts

Burnout-experts is een samenwerking van Sophie, haptotherapeut en Nicolette, Health coach. Zeer ervaren in stress en burn-out. Coaching, ontspanning en fysieke training voor duurzame vitaliteit.

Sylviabochem.nl coaching – training – retraites

Wij helpen organisaties, teams en individuen zichzelf te versterken door richting te kiezen. Zodat de energie weer kan stromen voor datgene wat er toe doet. In alles wat wij doen staat goed werkgeverschap voorop.

Heartful Moments Training en Coaching

Brengt al jaren met enthousiasme (online of f2f) mindfulness in organisaties en een levert bijdrage aan de vitaliteit, veerkracht en duurzame inzetbaarheid van Nederlands- en Engelstalige werknemers.

Schaapfulness

Teambuilding tussen de schapen met de wijsheid van Mindfulness. Team trainingsdagen en retreats met de schaapskudde.

One Body and Mind

Wij bieden Mindfulness training in groepen, duo's of individueel, ACT (Acceptance and Commitment Therapy), Yoga en Leefstijlbegeleiding.

Karin Bustraan, Humanity in Business

Bedreven in organiseren, structureren en optimaliseren! Wil jij helderheid en structuur in je werk, en daardoor meer regie, rust en ruimte in je hoofd? Bewustwording en dat vertaalt naar de praktijk.

Jau®Vitaal

De arbeid dienstverlening van Jau® richt zicht op de vitaliteit van de medewerkers, ondernemer en onderneming. Een vitale onderneming met een goed vitaliteitsbeleid is ons doel voor jou.

Yoga Boss

Yoga Boss biedt yoga op het werk aan. Business yoga draagt bij aan de duurzame inzetbaarheid van werknemers en het terugdringen van ziekteverzuim veroorzaakt door overspannenheid en burn-out.

Seppworks

Seppworks creëert en organiseert de leukste, mooiste en meest inspirerende vitaliteitsprogramma’s, altijd met een glimlach.