Partners

Kies hier de partner die past bij wat jouw organisatie nodig heeft. Je kunt filteren op thema en provincie. Vink je niets aan, dan zie je alle partners.

Thema

Provincie

Categorie

Mijn-leefstijlcoach

Het is heerlijk om fit en sterk te zijn en positief in het leven te staan, om een zinvol leven te hebben in een fijn sociaal netwerk. Lekker in balans komen en goed voor jezelf zorgen.

VIDERE Organisatie advies

U wilt uw medewerkers helpen om Vitaal en gezond te worden of blijven? Dat vraagt iets van uw medewerkers.. maar ook iets van u als organisatie! VIDERE helpt u daar bij op maat!

MASSAGEPRAKTIJKZORAN

In mijn massagepraktijk of op locatie combineer ik verschillende technieken om het lichaam in topconditie te houden, gericht op de individuele wensen. Ook maak ik mensen bewust van hun eigen aandeel.

SportZorg Veluwe

Bij SportZorg Veluwe is de lijfspreuk "Verander vandaag je toekomst". Verhoog je levenskwaliteit door te bewegen! Sportzorg Veluwe helpt bij fysieke klachten en geeft een mentale steun in de rug.

Wilskracht in beweging

Beweging is een krachtig middel om inzicht te krijgen en te ervaren dat lijf en hoofd sterk met elkaar verbonden zijn! Ik coach middels beweging fysieke en mentale vaardigheden (=basis gezondheid).

Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit

Het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit (NEV) helpt organisaties resultaatgericht te investeren in vitaliteit en biedt een uniek diagnosetool voor het ontwikkelen van integraal vitaliteitsbeleid

Building Human Talent

Building Human Talent is partner van het Nationaal platform Duurzame Inzetbaarheid en ondersteunt organisaties en medewerkers bij het ontplooien van talenten.

Fysiostofberg

Jou fit krijgen. Jou fit houden. Daar doen we alles voor. We doen het op een manier die werkt en waar we ons prettig bij voelen. In het kort: we zijn persoonlijk, we denken mee, we bieden kwaliteit.

Opgeruimd jezelf zijn

Opgeruimd jezelf zijn betekent niet dat je minimalistisch moet worden. Dit ben ik zelf, zeer zeker, ook niet! Ik hoop wel dat ik je kan laten ervaren dat een leven met minder spullen en een minder vol

Rienks Arbodienst

Rienks Arbodienst is een middelgrote, landelijke arbodienst en werkt met multidisciplinaire teams voor preventie en verzuimbegeleiding.