Partners

Kies hier de partner die past bij wat jouw organisatie nodig heeft. Je kunt filteren op thema en provincie. Vink je niets aan, dan zie je alle partners.

Thema

Provincie

Categorie

Arbo Unie

Arbo Unie is een moderne, landelijke dienstverlener in de bedrijfsgezondheidszorg. Wij helpen mensen een leven lang optimaal te laten werken. Op een veilige, gezonde en productieve manier.

Van Beers Organizer

Van Beers Organizer geeft concreet en praktisch toepasbaar advies zodat jij weer controle en overzicht hebt in je werk-priv├ębalans.

TOTAL BETTER YOU

Als leefstijlcoach, bgn-gewichtsconsulente en personal trainer kijk ik holistisch naar de cli├źnt en help hem/haar fitter, energieker en gezonder te maken door naar huidige patroon te veranderen.

The Mental Move

The Mental Move helpt organisaties bij het verbeteren van de mentale gezondheid van hun medewerkers. Dat doen we met preventieve zelfhulpmodules en consulten: online, snel en veilig.

Nudge Cycling BV

Vitale organisaties bereiken betere resultaten. We dagen uit en motiveren door samen actief te bewegen in de natuur. We fietsen en zorgen voor een glimlach op het gezicht!

Puur inZicht coaching

Puur inZicht coacht en begeleidt mensen in hun persoonlijke ontwikkeling en groei in bewustwording en ondersteunt organisaties bij verzuim- en loopbaanbegeleiding en organisatorische ontwikkeling.

Workout Amsterdam

In this gym we burn calories, sweat & become more powerfull. ur London inspired full body workouts are suitable for all levels and will make you want more! Come and join us for a 50 minute full body o

BeBuzzing

BeBuzzing levert diensten aan remote teams om de leden daarvan vitaler, fitter en meer verbonden te maken, dit is ons WorkFit programma. Daarnaast levert BeBuzzing ARBO-conforme thuiswerkplekken.

Bedrijfssport Stichting Nederland Onderneemt Maatschappelijk!

Geloof jij ook in de kracht van fitte mensen op de werkvloer? Stichting Nederland Onderneemt Maatschappelijk! is een energieke club professionals, die gaat voor zoveel mogelijk vitale mensen!

VIDERE Organisatie advies

U wilt uw medewerkers helpen om Vitaal en gezond te worden of blijven? Dat vraagt iets van uw medewerkers.. maar ook iets van u als organisatie! VIDERE helpt u daar bij op maat!