Partners

Kies hier de partner die past bij wat jouw organisatie nodig heeft. Je kunt filteren op thema en provincie. Vink je niets aan, dan zie je alle partners.

Thema

Provincie

Categorie

Zorg van de Zaak Netwerk

Zorg van de Zaak is een netwerkorganisatie van arbobedrijven, expertisebedrijven en zorgbedrijven die integrale ondersteuning biedt rond impactvolle momenten op het werk, thuis en in de (poli)kliniek.

Zipperr

Zipperr is expert op het gebied van mentale weerbaarheid in organisaties. Tevens leiden wij professionals op die onder onze vlag werken in bedrijven, zodat wij kwaliteit kunnen bieden.

Zest Your Life

Bij Zest Your Life hebben we verschillende lessen voor een bewust, gezond, krachtig en geïnspireerd leven. Zest Your Life ondersteunt je bij het vinden van de optimale balans tussen lichaam en geest.

Your Elements

Your Elements begeleid ondernemende vrouwen en professionals op weg naar meer balans en energie op een unieke integrale manier door middel van orthomoleculaire behandelwijze en life coaching.

Yoga op de Zaak

Jarenlange ervaring in het geven van down to earth & praktische YOGA en MINDFULNESS lessen en trainingen. Met een landelijk netwerk van ervaren trainers geven we training op ieder gewenst niveau.

Yoga on the Go

Mijn yogaschool is opgericht in 2008, nadat ik mijn 4 jarige opleiding Dru Yoga docent had afgerond. Erna blijven groeien, mede door studie, waaronder een meditatie opleiding en therapie opleiding.

Workplace Giving

Wij bieden toegankelijke programma's voor meer vitaliteit en werkgeluk. En terwijl meer geluk op de werkvloer ons doel is, leveren al onze programma's ook een positieve bijdrage aan de maatschappij.

Werkdrukverlager

Werkdrukverlager is uw partner in het verlagen van werkdruk. Wij helpen u en uw organisatie grip te krijgen op stress, tijd en e-mail.

WerkBlij

Stressvrij, slimmer en met meer plezier aan het werk. WerkBlij helpt teams en professionals met praktische trainingen, workshops en coaching. Het resultaat? Minder werkdruk, en meer grip op resultaten

Werk Atleet

Werk Atleet maakt vitaliteitsprogramma's op maat, voor elk soort organisatie. Beweging, voeding en ontspanning!