Partners

Kies hier de partner die past bij wat jouw organisatie nodig heeft. Je kunt filteren op thema en provincie. Vink je niets aan, dan zie je alle partners.

Thema

Provincie

Categorie

Vitaliteitsboost.nu

Vitaliseringstraject met fysieke en mentale begeleiding van Runningtherapeut en vitaliteitscoach bij (dreigende) burn out, stress of andere vitaliteitsklachten.

Fizie arbodienstverlening

Wij zijn Fizie. Wij helpen bedrijven bij alles wat te maken heeft met verzuim van medewerkers en het voorkomen daarvan.

mkbasics.nl

Mkbasics.nl is een full-service gecertificeerde arbodienstverlener, Meer aandacht voor jou als werkgever met snelle en goede communicatie, ontzorging, en gericht op reductie van verzuimkosten.

Effectyf BV

Effectyf verzorgt re-integratie (spoor 1,2 en 3) en coachingstrajecten op maat. Wij zijn gespecialiseerd in begeleiding van mensen met: autisme (ASS), burn-out, cardiale problemen, kanker, mentale klachten, niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en Covid-19.

MindfulnessFabriek

MindfulnessFabriek helpt mensen bij het vinden van Geluk in het (werkende) leven. Wij zorgen ervoor dat mensen en organisaties gaan leven en werken vanuit rust en overzicht.

Helder Werk

We helpen organisaties om invulling te geven aan hun vitaliteitsbeleid met een aansprekend aanbod van programma’s en diensten. We verzorgen doorlopende programma’s, eenmalige activiteiten en events.

Seppworks

Seppworks creëert en organiseert de leukste, mooiste en meest inspirerende vitaliteitsprogramma’s, altijd met een glimlach.

Brainwave

Werkstress bij werknemers verminderen, door veerkracht te vergroten.

Find Inside yourSelf

Vitaliteit en WerkGeluk. Uw medewerkers verwerven met MindFitness nieuwe inzichten. Deze zullen tot meer werkplezier leiden en door samenwerking vanuit compassie productiever en gelukkiger zijn.

Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit

De kennispartner en specialist in meten, analyseren en interveniëren op het gebied van vitaliteit, welzijn en duurzame inzetbaarheid.