Partners

Kies hier de partner die past bij wat jouw organisatie nodig heeft. Je kunt filteren op thema en provincie. Vink je niets aan, dan zie je alle partners.

Thema

Provincie

Categorie

Trafieq educatie en advies B.V.

Trafieq Educatie en Advies BV begeleidt verandering van gedrag. Wij brengen mensen in beweging om zelf meer verantwoordelijkheid te nemen voor veiligheid, vitaliteit en verbinding.

Leevstijl

Vitaliteitscoaching met de focus op preventie, gedrag en veerkracht.

365VitaalWerken

Het 365VitaalWerken programma is een gecoördineerd initiatief met alleen onafhankelijke kennisorganisaties, waarbinnen wij de dagelijks de interne vitaliteitscommunicatie ondersteunen.

Fizie arbodienstverlening

Wij zijn Fizie. Wij helpen bedrijven bij alles wat te maken heeft met verzuim van medewerkers en het voorkomen daarvan.

HollandFit

HollandFit is gespecialiseerd in vitaliteitsmanagement. Wij helpen organisaties met een laagdrempelige aanpak gericht op bewustwording en gedragsverandering. Kies voor meer energie en werkplezier!

Fire Up

Fire Up ontzorgt bedrijven met het aanbieden van zorg voor hun medewerkers. Fire Up werkt volgens het model van Mijn Positieve Gezondheid en wij stellen altijd de hulpvraag centraal!

SmokeFree

Wij zijn SmokeFree! Een team van positieve, professionele coaches die jou willen begeleiden in de stap die je hebt gezet naar een rookvrij leven. Individueel en voor toekomstige rookvrije organisaties

WellVit

WellVit biedt wellness en vitaliteit via werkgevers, voor alle medewerkers. Een landelijk aanbod op het gebied van bewegen, beauty, ontspannen, vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling.

Karin Reichrath Praktijk voor Natuurgeneeskunde en Gezondheidstherapie

Mensen stapsgewijs in beweging brengen waardoor de regie over het eigen leven wordt opgenomen. Er ontstaat mentale/fysieke balans en de kwaliteit/vitaliteit van leven verbetert.

Een Goed Leven

Een Goed Leven biedt (online) trainingen & coaching op het gebied van leefstijl en vitaliteit. Dit doen we middels lezingen, workshops, cursussen en individuele begeleiding.