Partners

Afstand

Thema

Provincie

Categorie

Brancheorganisatie

Sportbedrijf Arnhem afdeling Vital-up

Vital-up is een onderdeel van Sportbedrijf Arnhem en ondersteunt bedrijven, doormiddel van een integrale totaalaanpak, met een preventieve aanpak van ziekteverzuim en vitaliteit.

365VitaalWerken

Het 365VitaalWerken programma is een gecoördineerd initiatief met alleen onafhankelijke kennisorganisaties, waarbinnen wij de dagelijks de interne vitaliteitscommunicatie ondersteunen.

SineFuma

SineFuma gunt iedereen een rookvrij leven en draagt daar actief aan bij via de 'Rookvrij! Ook jij?' programma's. Hierbij bieden wij de best mogelijke begeleiding, die toegankelijk en betaalbaar is.

Vitalogisch B.V.

Vitalogisch is een samenwerkingsverband van gediplomeerde vitalogen en ondersteunt organisaties met het formuleren én uitvoeren van vitaliteitsbeleid om de inzetbaarheid van medewerkers te bevorderen.

SBG Vitality

Wij van SBG Vitality verhogen op een interactieve en laagdrempelige manier de vitaliteit van uw werknemers. Dit zorgt voor duurzame inzetbaarheid en meer energie op de werkvloer.

Life Style Vitae

Life Style Vitae leefstijl- en preventiecentrum is door NL Actief (voorheen Fit!vak) gecertificeerd preventiecentrum. Gezellig sporten met de hele familie en alles leren over bewuster gezonder leven!

Stichting Trimbos-instituut

Het Trimbos-instituut is hét onafhankelijke kennisinstituut voor alcohol, tabak, drugs en mentale gezondheid.

SmokeFree

Wij zijn SmokeFree! Een team van positieve, professionele coaches die jou willen begeleiden in de stap die je hebt gezet naar een rookvrij leven. Individueel en voor toekomstige rookvrije organisaties

Charly Green

Charly Green is je reispartner om aandacht voor mentale en fysieke gezondheid van medewerkers te borgen en verankeren. Blije mensen zorgen voor beter resultaten, ingewikkelder is het niet!

Healthclub Juliën

Het is onze ambitie om in regio Rivierenland hèt Kenniscentrum te zijn op gebied van Leefstijl en Preventie.