Partners

Afstand

Thema

Provincie

Categorie

Brancheorganisatie

Centrum Silentio

Centrum Silentio is een yoga, meditatie en stiltecentrum. Hier biedt ik hatha yoga en mindfulness based stress reduction trainingen aan.

HABTIC BENELUX B.V.

Dé preventieve welzijnsoplossing met een AI-gedreven programma dat is afgestemd op de specifieke behoeften van elk individu, is 100% persoonlijk en altijd en overal beschikbaar.

Yoga Spot Amsterdam

Yoga Spot Amsterdam geeft op 2 locaties (Olympisch Stadion en Buitenveldert Zuidas) een volledig programma in diverse yoga stijlen, pilates en een breed programma workshops die dieper ingaan op thema'

Carrièrepoort

De VitaliteitsAPK, hèt dashboard om te sturen op 17% minder verzuim- en verloopkosten, 8% hogere klanttevredenheid en 14% meer winst. Voor vitale medewerkers en florerende organisaties!

Vitalogisch B.V.

Vitalogisch is een samenwerkingsverband van gediplomeerde vitalogen en ondersteunt organisaties met het formuleren én uitvoeren van vitaliteitsbeleid om de inzetbaarheid van medewerkers te bevorderen.

intu yoga

INTU YOGA biedt laagdrempelige mindfulness workshops en yogalessen aan bij bedrijven, zowel live als online.

AikiContact: met Mindfulness & ACT vitaal

Helpt mensen bij stressklachten, burn-out preventie en herstel, slaapproblemen, angst en depressie; dmv Mindfulness, ACT en Aikido. Gecertificeerd. Vergoeding mogelijk. Ook ONLINE.

Hans Lauxen Coaching bv

Het behalen van resultaten d.m.v. actieve 'out-of-comfort-werk-gerelateerde-oefensituaties' om totale fysieke en mentale beheersing van lichaam en geest in stressvolle situatie te bereiken.

Healthclub Juliën

Het is onze ambitie om in regio Rivierenland hèt Kenniscentrum te zijn op gebied van Leefstijl en Preventie.

WorkPhysion

WorkPhysion is een adviesbureau met expertise op het gebied van Arbeid & Gezondheid en ondersteunt organisaties bij het duurzaam verminderen van de fysieke werkbelasting.