Partners

Kies hier de partner die past bij wat jouw organisatie nodig heeft. Je kunt filteren op thema en provincie. Vink je niets aan, dan zie je alle partners.

Thema

Provincie

Categorie

Ultimate Fit Veenendaal vof

Ultimate Fit Veenendaal kijkt naar de mens achter de sporter en weet deze te motiveren. Middels de lessen of Personal trainingen wordt iemand fitter en energieker. Dit resultaat maakt het verschil!

Gelderse Sport Federatie

Wij geloven dat je door fit en vitaal te zijn een gezonder en plezieriger leven leidt. Wij motiveren daarom zoveel mogelijk mensen om te sporten en bewegen. Ook op, naar en naast het werk.

Seppworks

Seppworks creëert en organiseert de leukste, mooiste en meest inspirerende vitaliteitsprogramma’s, altijd met een glimlach.

ProFitt

ProFitt is dé praktijk voor professionele en gespecialiseerde begeleiding op gebied van voeding, dieetadvies en Lifestyle coaching.

Leevstijl

Vitaliteitscoaching met de focus op preventie, gedrag en veerkracht.

PreActive

PreActive is een werknemerswelzijn service voor de hybride werker. Werknemers worden in staat gesteld de regie over hun (fysieke) gezondheid te nemen, waar en wanneer dan ook.

Santosa Vitaal

Door meer bewustzijn minder stress, betere slaap en meer (werk)geluk! Elke verandering begint met meer inzicht in jezelf. Dit staat centraal in mijn workshops, trainingen en individuele coaching.

Active Living

Uw organisatie is zo vitaal als uw medewerkers. Met het Preventief Medisch Onderzoek verhogen wij het bewustzijn van uw medewerkers op (on)gezond gedrag. Wij geven inzicht en actie aan vitaliteit!

Vitaliteitsboost.nu

Vitaliseringstraject met fysieke en mentale begeleiding van Runningtherapeut en vitaliteitscoach bij (dreigende) burn out, stress of andere vitaliteitsklachten.

VanGastel

De Eerste Mijl: 12weekse training om niet actieve medewerkers te helpen bij de grootste stap naar gezondheidswinst, namelijk regelmatig sporten. Op hun eigen manier, in hun eigen tijd.