Partners

Afstand

Thema

Provincie

Categorie

Brancheorganisatie

Het Omnium

Het Omnium werkt met topsporters. Deze expertise gebruiken wij om bedrijven en hun medewerkers te ondersteunen door middel van vitaliteitsprogramma's. Want ook het dagelijks leven is soms topsport.

Sportbedrijf Arnhem afdeling Vital-up

Vital-up is een onderdeel van Sportbedrijf Arnhem en ondersteunt bedrijven, doormiddel van een integrale totaalaanpak, met een preventieve aanpak van ziekteverzuim en vitaliteit.

VitalFacts

Jong, oud, fit of niet fit, voor iedereen is er iets te winnen in energie. Met innovatieve oplossingen, die leuk, persoonlijk en en makkelijk zijn, realiseren wij aantoonbare veranderingen.

Leevstijl

Vitaliteitscoaching met de focus op preventie, gedrag en veerkracht.

Vitalize@Work

Vitalize@Work is de expert in vitaliteitsbeleid, onderzoek en implementatie. Wij bouwen aan succesvolle, vitale organisaties met veerkrachtige en gelukkige mensen

Discipline Sports

Wij zijn met een team coaches die ondernemers en hun organisaties helpen bij het nemen van de leiding over hun gezondheid.

Body Gym West | Palestra Sports

Palestra Sports is een fitnesscentrum wat ook wel wordt gezien als de warme huiskamer van Amsterdam Nieuw-west. Meer dan fitness alleen. Resultaat door kwaliteit.

SBG Vitality

Wij van SBG Vitality verhogen op een interactieve en laagdrempelige manier de vitaliteit van uw werknemers. Dit zorgt voor duurzame inzetbaarheid en meer energie op de werkvloer.

Online Leefstijlprogramma met Dokter Tamara

Leefstijl is méér dan voeding! Het Online Leefstijlprogramma is een 10-weeks programma gericht het verbeteren van vitaliteit en aanleren van gezondheidsvaardigheden.

Fit met Antoinette

In mijn massage- en vitaliteitspraktijk breng ik mensen met veel passie en plezier in beweging en balans. Wil jij graag iets veranderen maar heb je net dat zetje in de rug nodig?