Partners

Kies hier de partner die past bij wat jouw organisatie nodig heeft. Je kunt filteren op thema en provincie. Vink je niets aan, dan zie je alle partners.

Thema

Provincie

Categorie

Seppworks

Seppworks creëert en organiseert de leukste, mooiste en meest inspirerende vitaliteitsprogramma’s, altijd met een glimlach.

Trafieq educatie en advies B.V.

Trafieq Educatie en Advies BV begeleidt verandering van gedrag. Wij brengen mensen in beweging om zelf meer verantwoordelijkheid te nemen voor veiligheid, vitaliteit en verbinding.

ProFitt

ProFitt is dé praktijk voor professionele en gespecialiseerde begeleiding op gebied van voeding, dieetadvies en Lifestyle coaching.

Leevstijl

Vitaliteitscoaching met de focus op preventie, gedrag en veerkracht.

Active Living

Uw organisatie is zo vitaal als uw medewerkers. Met het Preventief Medisch Onderzoek verhogen wij het bewustzijn van uw medewerkers op (on)gezond gedrag. Wij geven inzicht en actie aan vitaliteit!

HealthcheckPlus

Betere inzetbaarheid door vitalere werknemers. Het is onze missie om organisaties te helpen bij het creëren van een duurzaam inzetbaarheidsbeleid. Daar profiteren medewerkers en de organisaties van.

Het Voedingscentrum

Het Voedingscentrum wil gezonde en meer duurzame voedselkeuzes bevorderen bij consumenten, onder het motto 'beter voor jezelf en het milieu'. De Schijf van Vijf is daarbij het uitgangspunt.

Stavoor

Stavoor is een trainings-, en adviesorganisatie voor participatie in werk en samenleving. We begeleiden organisaties en medewerkers op het terrein van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

The Training Club

Wij zijn een preventiecentrum in Dedemsvaart, Genemuiden en Hardenberg. Wij helpen bedrijven en hun medewerkers aan een vitaal, krachtig en gezond lichaam.

a.s.r. Vitality

A.s.r. Vitality is een onderdeel van a.s.r. Nederland. Het doel van a.s.r. Vitality is om Nederland gezonder maken door te belonen voor een gezonde leefstijl.