Partners

Kies hier de partner die past bij wat jouw organisatie nodig heeft. Je kunt filteren op thema en provincie. Vink je niets aan, dan zie je alle partners.

Thema

Provincie

Categorie

Trafieq educatie en advies B.V.

Trafieq Educatie en Advies BV begeleidt verandering van gedrag. Wij brengen mensen in beweging om zelf meer verantwoordelijkheid te nemen voor veiligheid, vitaliteit en verbinding.

Fides Praktijk voor Mindfulness

Fides Praktijk voor Mindfulness. Vitaliteit, veerkracht en balans thuis en op de werkvloer.

365VitaalWerken

Het 365VitaalWerken programma is een gecoördineerd initiatief met alleen onafhankelijke kennisorganisaties, waarbinnen wij de dagelijks de interne vitaliteitscommunicatie ondersteunen.

Fizie arbodienstverlening

Wij zijn Fizie. Wij helpen bedrijven bij alles wat te maken heeft met verzuim van medewerkers en het voorkomen daarvan.

Zorg van de Zaak MKB

Gezond ondernemen op een eenvoudige manier. We ondersteunen bedrijven in het MKB tot 100 medewerkers bij het ontwikkelen naar een vitale organisatie. Op een manier die past bij jouw bedrijf.

Vital2Work

Vital2Work B.V. is een landelijk vitaliteitsbedrijf dat de vitaliteit en gezondheid van medewerkers én organisaties op een laagdrempelige manier vergroot

#SAM

Met #SAM bieden we totale ontzorging om het well-being beleid – aan de hand van real-time data én op duurzame wijze – vorm te geven. Aansluitend aan behoeften van directie, HR én medewerkers.

Stichting Trimbos-instituut

Het Trimbos-instituut is hét onafhankelijke kennisinstituut voor alcohol, tabak, drugs en mentale gezondheid.

SKB onderzoeks- en adviesbureau

SKB is een onderzoeks- en adviesbureau. Wij helpen organisaties wendbaar, innovatief en vitaal te zijn. Met innovatief medewerkersonderzoek, actiegerichte verbetertools en organisatieadvies.