Partners

Kies hier de partner die past bij wat jouw organisatie nodig heeft. Je kunt filteren op thema en provincie. Vink je niets aan, dan zie je alle partners.

Thema

Provincie

Categorie

Seppworks

Seppworks creëert en organiseert de leukste, mooiste en meest inspirerende vitaliteitsprogramma’s, altijd met een glimlach.

Trafieq educatie en advies B.V.

Trafieq Educatie en Advies BV begeleidt verandering van gedrag. Wij brengen mensen in beweging om zelf meer verantwoordelijkheid te nemen voor veiligheid, vitaliteit en verbinding.

Midsommer Organiser

Professional Organizing/Structuurcoach helpt en faciliteert bij: opruimen, ontspullen, de administratie/financiën ordenen, overzicht krijgen op taken en mailbox,

In2life Training & Coaching

Mindfulness training, ACT training, workshops Mindfulness & Zelfcompassie, coaching op gebied van stress

Mindfulness Praktijk Edith te Hennepe

Mindfulness Praktijk Edith te Hennepe biedt verschillende vormen van Mindfulness (workshops, trainingen, personeelsuitjes) zodat medewerkers gezond, geïnspireerd en met plezier hun werk doen!

Leevstijl

Vitaliteitscoaching met de focus op preventie, gedrag en veerkracht.

Santosa Vitaal

Door meer bewustzijn minder stress, betere slaap en meer (werk)geluk! Elke verandering begint met meer inzicht in jezelf. Dit staat centraal in mijn workshops, trainingen en individuele coaching.

Minddrift

Mentaal fit bij Minddrift door bewuste keuzes, inspirerend en verbindend leiderschap en effectiever omgaan met (werk)druk en stress.

Active Living

Uw organisatie is zo vitaal als uw medewerkers. Met het Preventief Medisch Onderzoek verhogen wij het bewustzijn van uw medewerkers op (on)gezond gedrag. Wij geven inzicht en actie aan vitaliteit!

Firma Raat

Als Professional Organizer met een achtergrond in de IT en mindfulness begeleid ik mensen met aandacht in het krijgen van meer structuur in hun tijd en (digitale) informatie.