Partners

Afstand

Thema

Provincie

Categorie

Brancheorganisatie

Jop26

Mindfulness(groeps)training in acht weken. Je krijgt inzicht in hoe je met jezelf en anderen omgaat zodat je niet wordt overvallen door gebeurtenissen. Niet voor watjes want het vraagt inzet van je.

Sylviabochem.nl coaching – training – retraites

Wij helpen organisaties, teams en individuen zichzelf te versterken door richting te kiezen. Zodat de energie weer kan stromen voor datgene wat er toe doet. In alles wat wij doen staat goed werkgeverschap voorop.

Shared Ambition

Shared Ambition is dé landelijke provider van psychologische interventies, psychologisch onderzoek, coaching en training voor mensen die mentaal uit balans zijn.

Centrum Silentio

Centrum Silentio is een yoga, meditatie en stiltecentrum. Hier biedt ik hatha yoga en mindfulness based stress reduction trainingen aan.

MentaVitalis

Wij ondersteunen 24/7 je medewerkers om mentaal vitaal te blijven. Een gesprek geeft vaak al lucht en perspectief. Wanneer gewenst kan een vervolgtraject binnen een week starten. Uniek en bewezen.

HABTIC BENELUX B.V.

Dé preventieve welzijnsoplossing met een AI-gedreven programma dat is afgestemd op de specifieke behoeften van elk individu, is 100% persoonlijk en altijd en overal beschikbaar.

Minddrift

Mentaal fit bij Minddrift door bewuste keuzes, inspirerend en verbindend leiderschap en effectiever omgaan met (werk)druk en stress.

Yoga Spot Amsterdam

Yoga Spot Amsterdam geeft op 2 locaties (Olympisch Stadion en Buitenveldert Zuidas) een volledig programma in diverse yoga stijlen, pilates en een breed programma workshops die dieper ingaan op thema'

Chloé Happy in Organising

Als Personal Organiser begeleid ik je met het aanbrengen van orde, overzicht en structuur op je werk en bij je thuis. Met direct zichtbaar én voelbaar resultaat.

Carrièrepoort

De VitaliteitsAPK, hèt dashboard om te sturen op 17% minder verzuim- en verloopkosten, 8% hogere klanttevredenheid en 14% meer winst. Voor vitale medewerkers en florerende organisaties!