Partners

Afstand

Thema

Provincie

Categorie

Brancheorganisatie

Vitalogisch B.V.

Vitalogisch is een samenwerkingsverband van gediplomeerde vitalogen en ondersteunt organisaties met het formuleren én uitvoeren van vitaliteitsbeleid om de inzetbaarheid van medewerkers te bevorderen.

Balm academie

De Balm academie helpt werkgevers en medewerkers met duurzame gedragsverandering rond veiligheid en vitaliteit. Wij concretiseren eigenaarschap, eigen regie, leiderschap en zelfmanagement.

Seppworks

Seppworks creëert en organiseert de leukste, mooiste en meest inspirerende vitaliteitsprogramma’s, altijd met een glimlach.

Health Coach Program

Wij helpen organisaties om medewerkers bij het vitaal en productief ouder worden door het aanbieden van vitaliteitsprogramma's met een sterk gemeten effect op inzetbaarheid en gezondheid.

Fire Up

Fire Up ontzorgt bedrijven met het aanbieden van zorg voor hun medewerkers. Fire Up werkt volgens het model van Mijn Positieve Gezondheid en wij stellen altijd de hulpvraag centraal!

HAN SENECA

HAN SENECA is het expertisecentrum voor sport, arbeid en gezondheid en houdt zich bezig met gezondheids- en prestatiebevorderende dienstverlening in de breedste zin van het woord.

BuroVitaal BV

BuroVitaal gelooft in de meerwaarde van gezonde, gelukkige en vitale medewerkers. We werken vanuit het besef dat lichaam en geest in balans moeten zijn.

HollandFit

HollandFit is gespecialiseerd in vitaliteitsmanagement. Wij helpen organisaties met een laagdrempelige aanpak gericht op bewustwording en gedragsverandering. Kies voor meer energie en werkplezier!