24U-mindfull werken consultancy

24U-mindfull werken consultancy

Mindful werken is een krachtig instrument in het leerproces voor het individu, het team en de organisatie. Het bouwt aan wendbare organisaties met veerkrachtige medewerkers. Het maakt jou en jouw team bewust van automatische processen, gewoontes en routines bij jezelf en in de samenwerking.
Mindful werken stimuleert het collectief bewustzijn en brengt focus in doelstellingen, taken, rollen, dynamiek en structuren van het team. Het gaat hierbij om vaardigheden en die kan je leren.

Leren gaat altijd om iets nieuws! Leren is individueel en sociaal, leren is cognitief en emotioneel.
Het gaat via het niet-weten/het onbekende en leidt via doen, denken en voelen, tot begrip en bekwaamheid. Leren is ervaren en ervaren is leren!

Wij weten wat het is om in jouw schoenen te staan. Samen hebben wij meer dan 20 jaar ervaring, als executive, veranderkundige en mindfulness trainer.

Graag lopen we samen met jou en jouw organisatie op om te onderzoeken wat mindful werken voor jou, je team en de organisatie kan betekenen.

Dat geldt voor het individu, de werknemer, maar niet in mindere mate voor de werkgever die graag wil dat zijn medewerkers op een goede manier gezond, betrokken en gefocust op het bedrijfsdoel zijn en blijven. Die graag werknemers wil hebben die zich fijn en fit voelen en zich beseft dat zij van onschatbare waarde voor de werkgever en het bedrijfsresultaat zijn!

Wij, Frodo en Rosetta, kennen deze behoeften én perspectieven van alle kanten en kunnen hier een bijdragen aan leveren! Wij kennen vanuit ervaring alle kanten van een bedrijf en weten op welke manier we jou/jullie kunnen helpen, werkgever of werknemer!

Vraag en wij zorgen dat, vanuit onze kennis en ervaring, er een training, advies of begeleiding komt op maat.

Zeg wat je nodig hebt en wij kunnen het creëren!

je team en de organisatie kan b

Contact

Brancheorganisaties

  • VMBN: Vereniging Mindfulness Based Trainers Nederland

Opleidingen/registraties

  • Mentale balans:
  • Geregistreerd (categorie 1) bij de VMBN