Anne-Marie Meijer Coaching en Training

Anne-Marie Meijer Coaching en Training

Sinds 2020 werk ik als NOBCO Cert. ✔️ Coach en VESB Cert. ✔️ Stress- & Burn-out en Re-integratie Coach & Stresspreventieadviseur in mijn praktijk in Hoorn (NH). Ik werk vooral met werknemers, maar ook ondernemers, particulieren en jongvolwassenen weten mijn praktijk te vinden voor individuele coachtrajecten.

Daarnaast ben ik VMBN Cert. ✔️ Mindfulness trainer. Ik begeleid mensen, die overmatige stress ervaren in hun persoonlijke wens om meer mentale veerkracht te ontwikkelen. In elke training ervaar ik weer dat mindfulness een krachtige interventie is, die erger kan voorkomen.

Als coach en trainer zet ik mij in voor het synergetisch effect, want mindfulness en coaching versterken elkaar duurzaam.

Ik werk in het gebied West-Friesland. Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van mensen, die gemotiveerd zijn om aan zichzelf te werken bij stress, overspanning of burn-out. Een medewerker vroegtijdig deskundige coaching bieden, is waardevol voor alle belanghebbenden. Er zijn aanwijzingen dat een medewerker, die bij burn-out vroeg wordt begeleid 50% korter ziek is dan een medewerker zonder deskundige begeleiding. Een zieke medewerker kost zo’n € 250,- per dag. Vroeg starten met stress burn-out en re-integratie coaching is daarom de investering méér dan waard!

Met een koel hoofd en een warm hart span ik mij in mensen zo snel als verantwoord terug te laten keren naar het werk, waarbij ik de medewerker begeleid in de persoonlijke ontwikkeling, zodat hij/zij weer goed in het vel komt te zitten, de werk- en privébalans kan bewaken en het werk- en levensplezier terug krijgt. Van opgebrand naar energiek!

Ik volg, ondersteun en daag de cliënt uit om stressveroorzakers aan te pakken en keuzes te maken om het leven anders in te richten, zodat de medewerker meer kan worden, wie zij/hij eigenlijk is. Mijn leidraad is de effectief bewezen 8-stappenmethode, die is ontwikkeld conform de richtlijnen van het Nederlandse Huisartsen Genootschap bij Overspanning en Burn-out. Ik gebruik elementen uit de cognitieve gedragstherapie, ACT, RET, mindfulness en positieve psychologie. Ook geef ik stresspreventie workshops aan managers en teams, verzorg mindfulness-op-het-werk trainingen of houd stresspreventiegesprekken op locatie. Ik ben leergierig, energiek, betrokken, creatief en heb affiniteit met hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit.

Bel 06-39 85 99 32 of mail mij via info@stressburnoutcoachhoorn.nl voor een (online) gesprek om uw situatie en mijn begeleidingsmogelijkheden vrijblijvend te bespreken.

Contact

Brancheorganisaties

  • NOBCO: Nederlandse Orde van Beroeps Coaches
  • VMBN: Vereniging Mindfulness Based Trainers Nederland

Opleidingen/registraties

  • Mentale balans:
  • Door NOBCO geaccrediteerde opleiding
  • Geregistreerd (categorie 1) bij de VMBN
  • VESB gecertificeerd stress burn-out en re-integratie coach
  • VESB stresspreventie adviseur