Artemis Advies

Artemis Advies

Artemis Advies ondersteunt werkgevers, in voornamelijk het MKB, bij het terugdringen van verzuim, want zeker 30% van het verzuim kan voorkomen worden.

Leidinggevenden vinden het vaak lastig om het gesprek aan te gaan over zaken die spelen. Vooral als deze niet werkinhoudelijk zijn. Uit onderzoek blijft dat zo’n 60% van het verzuim voortkomt uit privé problematiek. Als werkgever heb je er veel baat bij inzicht te hebben in de zaken die spelen die kunnen leiden tot uitval.

Taboes doorbreken om verzuim te voorkomen dat is de missie van Artemis Advies. Enerzijds door het geven van inzicht in de zaken die spelen en anderzijds met concrete handvatten aan de slag te gaan met deze onderwerpen.

Oprechte gesprekken die er toe doen en waar zaken bespreekbaar zijn. Want organisaties die kunnen investeren in het voeren van oprechte gesprekken zullen op termijn veel succesvoller zijn dan diegene die dat niet doen. Met een verfrissende directheid worden deze gesprekken gefaciliteerd. Door te benoemen wat er speelt, het gesprek aan te durven gaan en gezamenlijk te kijken naar oplossingen.

Klanten die samenwerken met Artemis Advies worden geholpen door een proactieve, kritische, pragmatische visie op HR en leiderschap. De dienstverlening wordt omschreven als  resultaatgericht, direct en verbindend.

Download hier het e-book ‘Komt een medewerker bij de bedrijfsarts’ voor meer inzichten om de rol van leidinggevenden te versterken en verzuim te reduceren.

Contact

Opleidingen/registraties

  • Mentale balans:
  • Master Bedrijfswetenschappen – specialisatie HR
  • Post HBO- Werkgelukdeskundige