AudioFysio

AudioFysio

AudioFysio stimuleert bewegen

Beweging is heel belangrijk voor een gezond leven. Met een professioneel oefenprogramma is het voor mensen met aspecifieke lage rugpijn mogelijk om te werken aan een gezonde rug. Het oefenprogramma maakt oefeningen begrijpelijk en toepasbaar op een motiverende manier.

Vitaliteit op de werkvloer

Er bestaat een relatie tussen een langdurig aangenomen houding, werkstress en rugklachten. Door een ongunstige houding en stress kunnen spieren in de rug verkrampen. Door te bewegen kan deze spanning in de spieren afnemen. AudioFysio helpt hierbij. De oefensessies stimuleren mensen met aspecifieke rugpijn om te bewegen.

Wat leveren de online oefenprogramma’s voor de medewerker van uw organisatie op?

  • verminderen en voorkomen van een stijve en pijnlijke rug
  • fitter en meer energie door een dagelijkse beweegsessie
  • gemotiveerde en gezonde medewerkers!

Hoe helpen wij?

Bij aspecifieke lage rugpijn is de beste behandeling oefentherapie, bij voorkeur gecombineerd met educatie. De kracht van het oefenprogramma ligt in de eenvoudige en motiverende audio coaching. Stap voor stap wordt je per oefensessie begeleid en hoor je precies wat je moet doen. De oefenmethode sluit optimaal aan bij de behoefte van de gebruiker en wordt zeer goed gewaardeerd.

Actief blijven en bewegen is een belangrijke strategie om zelfstandig aspecifieke lage rugpijn te verminderen en te voorkomen. AudioFysio zorgt ervoor dat doeltreffende oefeningen voor iedereen toegankelijk zijn. Het oefenprogramma is professioneel opgebouwd en bestaat uit mobiliserende, spierversterkende en stabiliserende oefeningen.

Met AudioFysio kunnen mensen aan de slag met een zeer goed gewaardeerd oefenprogramma, wanneer dat hen uitkomt. Het oefenprogramma is beschikbaar via app en website:

Contact

Opleidingen/registraties

  • Bewegen:
  • MSc Gezondheidswetenschappen, BSc Fysiotherapie