BE-leefstijl

BE-leefstijl

Weer bewegen, meer bewegen! Buitensportschool voor vrouwen

BE-leefstijl biedt bewegen in de buitenlucht aan onder begeleiding van een professional. Door bewegen toe te voegen aan je dagelijks leven verbetert de kwaliteit van leven en voel je je fitter en zelfverzekerder.

Je weet hoe fijn het is om je fit te voelen en energie te hebben voor je werk en dagelijkse bezigheden. Dat bewegen daarin een grote rol speelt is niet nieuw voor jou. Toch zijn er iedere keer redenen waardoor het niet lukt om te gaan.

 • Je wilt je conditie verbeteren, zodat je minder snel vermoeid bent, maar het lukt je niet om te starten.
 • Je kijkt ernaar uit je lijf sterker te maken zodat je weer meer aankan, maar wilt echt niet meer de sportschool in.

Bewegen de basis is van een gezond, fit en energiek leven!

Je weet hoe belangrijk bewegen voor je is, maar vindt het lastig om te beginnen. Een stok achter de deur zou helpen, de afspraak met je coach zeg je niet zomaar af. Coaching en training bij BE-leefstijl is er speciaal voor jou, mooie vrouw, omdat jouw lichaam in vele opzichten anders is dan het mannenlichaam, effectieve oefeningen met aandacht voor buik, billen en benen. Maar ook de rug wordt niet vergeten, vaak een kwetsbare plek bij vrouwen. De lessen vinden plaats in een veilig en prettig sportklimaat, in een natuurlijke en natuurrijke omgeving, de buitensportschool voor vrouwen!

Door actief aan te gaan werken aan je fitheid en je er 100% voor in te zetten, merk je na verloop van tijd dat je meer energie hebt en minder vermoeid bent. Je zit lekkerder in je vel en je kleding zit net iets comfortabeler. En ook rugklachten zijn straks verleden tijd.

Céline: “Dat ik een afspraak heb staan met Ellen helpt mij om ook echt te gaan. Als ik het alleen zou moeten doen, zou het niet gebeuren. En de aanmoediging tijdens de personal training maakt dat ik nog net wat langer door kan gaan. Ik ben 4 weken bezig en krijg al reacties dat ik er fitter uitzie!”

Wat het op het oog ‘slechts’ een fysieke training lijkt, heeft veel meer effect dan je alleen maar fitter voelen. Het werkt door in je hele dagelijks leven op zowel fysiek als mentaal vlak. Minder lichamelijke klachten en zonder hijgen de trap op. Maar ook meer zelfvertrouwen en beter je grenzen kunnen aangeven. Dit straal je uit. Je loopt rechtop, je lacht, je straalt!

Ellen, de enthousiaste persoon achter BE-leefstijl, biedt professionele begeleiding bij het ontwikkelen van nieuwe beweegroutines. Naast bewegen is er ook aandacht voor voeding en andere mogelijke verstoorders zoals (slechte) slaap en stress.

Er is pure en persoonlijke aandacht, jij staat centraal.

Ellen zet je in je kracht!

De aanpak is overzichtelijk, duidelijk en concreet. Je start met een programma van 3 maanden 1 op 1 begeleiding. Bewegen is de basis! Het programma omvat een uitgebreide intake, een wekelijkse personal training (waar mogelijk in de natuur), een persoonlijk trainingsschema voor bewegen in eigen tijd en een persoonlijk voedingsschema. Tijdens de training is er alle ruimte voor jouw vragen over een gezonde leefstijl. Na 3 maanden wordt er gekeken of je zelfstandig door wilt gaan, instroomt in ander bestaand beweeg aanbod of nog eens 3 maanden door wilt met de personal coaching.

Ben jij nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Dat kan tijdens een kennismakingsgesprek. Onder het genot van een kop koffie of thee kun je al je vragen stellen. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

Contact

Contact

Brancheorganisaties

 • BLCN: Beroepsverengiging Leefstijl Coaches Nederland
 • KABIZ: Kwaliteitsregistratie en Accreditatie Beroepsbeoefenaren in de Zorg
 • NL Actief
 • Vereniging Arts en Leefstijl

Opleidingen/registraties

 • Bewegen:
 • Door BLCN geaccrediteerde opleiding
 • Fitness trainer A – B
 • Voeding:
 • Door BLCN geaccrediteerde opleiding
 • Mentale balans:
 • Door BLCN geaccrediteerde opleiding