BE-leefstijl

BE-leefstijl

Leefstijl

Je leefstijl veranderen is niet makkelijk. Het is hard werken en er is tijd en geduld voor nodig. Maar het kan als je het in kleine stapjes doet. En ik help daarbij. Ook kleine veranderingen hebben al een positief effect op je gezondheid.

Samen kijken we naar je huidige leefstijl en waar gezondheidswinst behaald kan worden. De focus ligt hierbij niet op afvallen, maar de stappen die je gaat zetten gaan vrijwel altijd gepaard met gewichtsverlies. Iedere stap die je zet wanneer wij gaan samenwerken is bedoeld om je gezondheid te verbeteren. Hierbij staan jouw doelen centraal. We zoeken naar een manier die bij jou past. Hiervoor breng ik kennis mee van een gezonde leefstijl en jij kennis over jezelf, wat jou goed doet en waar jij je prettig bij voelt.

De gezondheidsinterventies die BE-leefstijl aanbiedt op het gebied van voeding zijn op maat gemaakt. In een kennismakingsgesprek bespreken we de doelen, motivatie en mogelijkheden. Op basis daarvan stel ik een plan van aanpak op. Mogelijkheden zijn onder andere persoonlijke coaching, e-coaching (via email/whatsapp), groepscoaching en workshops.

Bewegen

BE-leefstijl biedt Powerwalking cursussen (actief wandelen) aan op maat. Powerwalking is lopen in een stevig tempo met tussendoor spierversterkende oefeningen. Individueel of in groepen, beginners of gevorderden, een (éénmalige) workshop, (meerdaagse) cursus of wekelijkse training. Vraag naar de mogelijkheden.

Contact

Brancheorganisaties

  • BLCN: Beroepsverengiging Leefstijl Coaches Nederland
  • KABIZ: Kwaliteitsregistratie en Accreditatie Beroepsbeoefenaren in de Zorg
  • Vereniging Arts en Leefstijl

Opleidingen/registraties

  • Door BLCN geaccrediteerde opleiding
  • Door BLCN geaccrediteerde opleiding
  • Door BLCN geaccrediteerde opleiding