beweeg.be

beweeg.be

Je legt een conditietest af en ontvangt aansluitend een testrappaort- en een gepersonaliseerd trainingsschema van 3 maanden in jouw voorkeur activiteit.
Je kiest voor een (laagdrempelige) wandeltest of voor een (hard)looptest
Zowel (self)test als trainingsprogramma werk je zelfstandig af, uiteraard met de nodige duidelijke instructies.
Daarvoor is er geen fysieke aanwezigheid van begeleiding of materiaal nodig; dit maakt het model organisatorisch- en geografisch uiterst efficiënt en het drukt uiteraard sterk de kosten.
Testen “zonder groepsdruk” gaan ook veel meer het publiek bereiken dat echt nood heeft aan beweging maar dat liever niet meteen in het voetlicht treedt.
Nationale (zelfs internationale) dekking aangezien alles online gebeurt,
Tevens 100% coronaproof,
Toch oefent iedereen volgens eenzelfde stramien, wat het accent verlegt van “samen trainen” naar “samen bespreken en bezig zijn” waardoor het ook gemakkelijk te combineren is met allerhande ludieke bedrijfschallenges

Contact

Opleidingen/registraties

  • Bewegen:
  • -Graduaat Kinesitherapie 1984 (Brussel) -Sportkinesitherapie 1992 (Gent) -Aanvullingen in de Elektrocardiografie (2013, KU Leuven) -InspanningsFysiologie 1992-2021 -Ergospirometrie (2009 – 2021) -Trainer Bloso ABO (1996) -European Society of Cardiology (ESC) -Bijzondere Beroepsbewaamheid Cardiale revalidatie (UZL, 2009 – 2021)