Caroline Pluym

Caroline Pluym

Ontdek je eigen mindpower

Ik help werknemers en werkgevers zich mentaal fit te voelen: ervaar ook meer (werk)geluk, ontspanning, veerkracht en balans!

Gemiddeld 80% van wat een mens denkt is negatief. Piekeren, twijfelen, vergelijken en de innerlijke criticus belemmeren de dag. Deze negatieve gedachten bepalen hoe jij je voelt, je gedraagt en hoe je je werkdag ervaart. Het is mijn missie mensen bewust te maken van de kracht van hun gedachten.

Tijdens mijn interactieve lezingen, workshops en individuele begeleiding laat ik je ontdekken hoe om te gaan met negatieve gedachten en leer je met je eigen gedachtenkracht veel meer uit je leven te halen.

Een greep uit de 5/5 sterren reviews:

“Je staat weer even stil en maakt je bewust van je eigen kracht. Ik raad het iedereen aan!
“Het team heeft genoten en ik hoorde vandaag al een ‘oefening’ die we hadden besproken. Leuk om dit meteen terug te zien.”
“Caroline heeft me geholpen om een positieve draai te geven aan mijn gedachten over mezelf. Haar empathie, inzicht en professionele begeleiding zijn erg fijn en ik kan haar coaching ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar persoonlijke groei en verandering.”

Caroline Pluym is spreker, coach én mindset-expert. Haar kennis over mindset wordt gedeeld in magazines als Fabulous Mama en Harper’s Bazaar. Haar doel is om mensen bewust te maken van de kracht van hun gedachten. Op bevlogen wijze laat ze je kennismaken met het magische effect van een positieve mindset. Caroline als spreker is authentiek, enthousiasmerend en creatief.

Redenen om Caroline Pluym te boeken:

  • Caroline is één van dé experts op het gebied van gedachtekracht.
  • De professionele workshops van Caroline zijn interactief en enthousiasmerend.
  • Oplossingsgerichte 1:1 coachingsessies.
  • Hierna weet jij hoe je kunt bijdragen aan je eigen geluk.

Neem voor een aanvraag contact op via 06 22927849 of stuur een mail naar info@carolinepluym.nl

Contact

Brancheorganisaties

  • NOBCO: Nederlandse Orde van Beroeps Coaches

Opleidingen/registraties

  • Mentale balans:
  • Door NOBCO geaccrediteerde opleiding