Danielle de Boer, coach en mindfulness trainer

Danielle de Boer, coach en mindfulness trainer

Danielle is gecertificeerd mindfulness trainer (VMBN categorie 1) en coach gespecialiseerd in stress en burn-out.

Stress is een prachtig gegeven. Het stelt je in staat om prestaties neer te zetten, uitdagingen aan te gaan en vooruit te komen in het leven. Stress is noodzakelijk om ’s morgens uit je bed te kunnen komen, maar net zo belangrijk is het om te herstellen van stress. En dat is iets wat niet altijd gemakkelijk gaat als je vooruit gedreven wordt door stress hormonen en de vaart van het leven. Toch is juist dat noodzakelijk om plezier te hebben, gezond te zijn en je werk en privéleven leven de aandacht en energie te kunnen geven die het verdient.

Ik kan je helpen die balans weer te vinden zodat je mentaal, fysiek en emotioneel herstelt.

Dat kan door middel van het volgen van een groeps-of individuele mindfulness training of door coaching. Ik ben geaccrediteerd trainer van de VMBN. Voor de stress en burn-out coaching gebruik ik de CSR-methode. Ik ben natuurlijk ook gecertificeerd coach. Naast mijn eigen praktijk geef ik yoga op verschillende plekken. In mijn trajecten is vaak ruimte voor adem-en lichaamswerk.

Op deze manier wordt bewuster in het leven staan en goed voor jezelf zorgen van verschillende kanten benaderd. Hierdoor wordt de kans op terugval veel kleiner. Belangrijk om je werk te kunnen uitvoeren maar ook om plezier in je leven te herwinnen.

Contact

Brancheorganisaties

  • VMBN: Vereniging Mindfulness Based Trainers Nederland

Opleidingen/registraties

  • Bewegen:
  • Basisopleiding Yoga Instructeur
  • Mentale balans:
  • Door NOBCO geaccrediteerde opleiding
  • Geregistreerd (categorie 1) bij de VMBN
  • CSR: Centrum voor Stress en Burn-out