Femke Bosma Coaching

Femke Bosma Coaching

Als je stress ervaart door je werk zal dat thuis gemerkt worden. En andersom ook; kom je thuis niet meer tot rust dan zal dit doorwerken in je werk.

Kom je thuis niet meer tot rust omdat er overal spullen liggen die nog opgeruimd moeten worden? Zitten kasten vol? Wil je hulp bij het opruimen, ordenen en opruimen van spullen? Zodat je huis weer een fijne plek wordt waar je tot rust kunt komen? Of bij het op orde krijgen van je thuisadministratie? Als Professional Organizer (ook wel opruimcoach genoemd), begeleid en adviseer ik je naar meer structuur en overzicht. Dit zorg voor rust in huis en in je hoofd.

Als erkend Nalatenschapscoach ben ik de ‘spin in het web’ voor coördinatie en ondersteuning bij administratieve en praktische zaken na overlijden en bij het afwikkelen van een nalatenschap.
Ook kan ik helpen bij het opstellen van een Persoonlijk Levensdossier; een totaaloverzicht van alle belangrijke zaken in iemands leven. Dit document kan tevens al leidraad gebruikt worden door de nabestaanden.

Aangesloten bij de NBPO, geregistreerd in het ICR Register.

Neem vrijblijvend contact op, ik help je graag verder!

 

Contact

Brancheorganisaties

  • NBPO: Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers

Opleidingen/registraties

  • HBO Creatieve Therapie, NBPO-basistraining tot Professional Organizer, VCM opleiding Nalatenschapscoach en geregistreerd in het ICR Coach Register.