Femke Bosma Coaching

Femke Bosma Coaching

Als je stress ervaart op of door je werk , dan zal dat thuis gemerkt worden. En andersom ook; kom je thuis niet meer tot rust dan zal dit doorwerken in je werk.

Kom je thuis niet meer tot rust omdat er overal spullen liggen die nog opgeruimd moeten worden? Zitten kasten vol? Wil je hulp bij het opruimen, ordenen en opruimen van spullen? Zodat je huis weer een plek wordt waar je tot rust kunt komen? Of waar je thuis kunt werken op een fijne en opgeruimde thuiswerkplek?
Misschien heb je hulp nodig bij het op orde krijgen van je thuisadministratie? Ervaar je nu stress doordat je geen overzicht hebt en door herinneringen van vergeten facturen.
Als Professional Organizer (ook wel opruimcoach genoemd), begeleid en adviseer ik je naar meer structuur en overzicht. Dit zorg voor rust in huis en daardoor in je hoofd.

Als erkend Nalatenschapscoach en executeur ondersteun ik bij de administratieve en praktische zaken na een overlijden en bij het afwikkelen van een nalatenschap. Als je als werknemer of werkgever te maken krijgt met het overlijden van een dierbare dan kan dit grote gevolgen hebben voor iemands vitaliteit en inzetbaarheid. Door hulp aan te bieden komt iemand eerder tot rust aan rouwen toe.
Ook kan ik helpen bij het opstellen van een Persoonlijk Levensdossier; een totaaloverzicht van alle belangrijke zaken in iemands leven. Dit document kan tevens al leidraad gebruikt worden door de nabestaanden.

Aangesloten bij de beroepsvereniging van professional organizers NBPO, de vereniging voor executeurs NOVEX en geregistreerd in het ICR Register.

Neem vrijblijvend contact op, ik help je graag verder!

 

Contact

Brancheorganisaties

  • NBPO: Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers

Opleidingen/registraties

  • Mentale balans:
  • HBO Creatieve Therapie, NBPO-basistraining tot Professional Organizer, VCM opleiding Nalatenschapscoach en geregistreerd in het ICR Coach Register.