FITR Company BV

FITR Company BV

PREVENTIEF

Iedereen wil toch gezonde, enthousiaste en energieke medewerkers? Als organisatie kun je het besef van gezondheid stimuleren onder medewerkers door interventies gericht op gezondheid. Medewerkers worden hierbij aan de hand meegenomen om de gewenste gezondheidsdoelstellingen om te zetten in resultaat. Het voorkomen van uitval of verminderde inzetbaarheid en het stimuleren van werkgeluk zijn vaak de belangrijkste argumenten om te investeren in preventieve gezondheid van medewerkers. Denk aan interventies waarbij regelmatig sporten, dagelijks bewegen, het lichaam juist voeden, omgaan met stress en het doormaken van gedragsverandering aan de orde komt.

BIJ UITVAL

Bij uitval van medewerkers kan FITR Company
een rol spelen in het herstel. Vaak zijn er diverse aanleidingen voor uitval. Op dit moment is de meest voorkomende reden overmatige stress wat kan leiden tot overspannenheid of zelfs een burn-out. Dit is voor werkgever en werknemer een ongewenste situatie.

BioCheck is de oplossing om sneller te herstellen en terug te keren naar de werkvloer. Dit programma geeft inzicht in het herstelvermogen, bouwt energiesystemen terug op door training, focust op de juiste ademfrequentie zodat het lichaam beter kan herstellen en geeft inzicht via educatiesessies. Ook medewerkers die getroffen zijn door post-covid of last hebben van chronische gezondheidsklachten kunnen baat hebben bij BioCheck.

EDUCATIEF

Wanneer een medewerker thuis komt te zitten met burn-out klachten is er soms onbegrip vanuit een leidinggevende, collega of het management. Dat is best logisch als je niet begrijpt wat het is en welke uitwerking het heeft. Met onze workshops ‘van stress naar burn-out’ en ‘van stress naar burn-out voor leidinggevende’ geven wij een inkijkje in het fenomeen stress en welke oorzaken en gevolgen stress met zich mee kan brengen. Onze workshops kunnen, op verzoek op maat worden aangeboden.

GEZONDHEIDSBELEID (HUMAN VITALITY)

Ben je op zoek naar een beleid dat bijdraagt aan de gezondheid van je organisatie? Komt je PZ afdeling er niet aan toe of zoek je input van een externe partij? FITR Company heeft ervaring met het helpen ontwerpen, schrijven en ontwikkelen van een gezondheidsbeleid. Geen dik papierwerk, maar een ‘straight to the point’ actieplan dat direct inzetbaar is binnen de organisatie.
Wij bouwen mee aan een gezondere werkcultuur!

Programma’s : FITR4LIFE – BioCheck – GLI (gemeente Terneuzen) – Personal training

Partners in de regio: ZorgSaam, Yara, DOW Benelux, Elopak, Witte-Boussen

Contact

Brancheorganisaties

  • BLCN: Beroepsverengiging Leefstijl Coaches Nederland
  • NL Actief

Opleidingen/registraties

  • Bewegen:
  • Door BLCN geaccrediteerde opleiding
  • MBO Sport & Bewegen
  • Fitness trainer A – B
  • Voeding:
  • Door BLCN geaccrediteerde opleiding