Fitter Nederland

Fitter Nederland

Fitter Nederland

Fitter Nederland organiseert vitaliteitsprogramma’s. Onze missie: energie op elke werkvloer! Energie is er voor iedereen, als je maar weet hoe je deze kunt vinden en vergroten. Wij geloven dat energie de basis is voor plezier in je werk en we willen mensen hier graag bij helpen.

Met een stevig fundament, uitnodigende communicatie en energieke activiteiten ondersteunen wij organisaties in gezondheidsmanagement. Wij zorgen ervoor dat elke medewerker stappen kan maken om meer energie te krijgen, plezier in het werk te houden en duurzaam inzetbaar te blijven.

Onze programma’s en activiteiten zijn geschikt voor zowel productie- als kantoorwerkers en van monteur tot directeur. Ze zijn praktisch en energiek. Met onze communicatiemiddelen, contentpakketten en digitale oplossingen kan iedereen meedoen.

Onze aanpak is gebaseerd op drie pijlers die met elkaar in verband staan:
– Vitaal in je lichaam
– Vitaal in je brein
– Vitaal in je werk

Vitaal in je lichaam is de basis. Binnen deze pijler werken we aan thema’s rondom het vergroten van je fysieke energie. Denk hierbij aan tips over hoe je goed voor je lichaam kunt zorgen: bewegen, sporten, gezond eten en goed slapen. Fysieke energie ligt aan de basis van alles! En dat ervaren we allemaal weleens. Hoe je je fysiek voelt, heeft veel invloed op je mentale en emotionele weerbaarheid. Als je ziek of moe bent, pijn hebt of niet lekker in je vel zit, bijvoorbeeld omdat jij je zelf te zwaar vindt, dan is het een extra grote uitdaging om te werken aan een uitdagend project of een gezondheidsdoel.

Bijpassende workshops:
Meer energie
Fit op gewicht
Verminder stress
Nooit meer een dip
Ontdek je bioritme
Slaap beter

Bijpassend Persoonlijk Fitplan:
Meer energie
Word sportief
Fit op gewicht
Verminder stress
Slaap beter

Vitaal in je brein gaat over het vergroten van je mentale en emotionele energie. Hierbij doen we oefeningen om je brein in topvorm te houden. We bespreken thema’s zoals het vergroten van je focus en concentratievermogen, thuiswerken
in combinatie met een gezin en hoe je kunt werken aan een teambuilding. Emotionele energie vergroot je door je (zelf)vertrouwen en geduld te trainen. Maar ook dat je nadenkt over de aspecten in je leven waar je energie van krijgt! Opdrachten die hierbij horen zijn bijvoorbeeld: je zegeningen tellen, opschrijven waar je trots op bent en tips hoe je een geluksgevoel en saamhorigheid kunt creëren.

Bijpassende workshops:
Brein in topvorm
Bescherm je grenzen
Grip op jezelf

Vitaal in je werk omvat alle kennis en vaardigheden in relatie tot het werk wat je doet. Waar haal je vandaag voldoening uit, hoe ziet je toekomst eruit en waar heb je zelf invloed op? Wat kun je nu doen om vitaal te blijven in je werk? Energie groeit als je op de juiste plek zit, je bewust bent van zaken die je werk leuk maken en je regelmatig een gevoel van kunde en/of ontwikkeling meemaakt. We helpen medewerkers door ze na te laten denken over alle aspecten waar ze invloed op kunnen uitoefenen en energie van krijgen. Middels het stellen van haalbare doelen en het vieren van succes voed je intrinsieke motivatie en het gevoel van eigen regie.

Bijpassende workshops:
Vergroot je drive
Geniet van je werk
Vier je succes

Bijpassend Persoonlijk Fitplan:
Geniet meer

We hebben drie kernwaarden die onze werkwijze en aanpak weerspiegelen:

PLEZIER STAAT CENTRAAL
Duurzaam vitaal gedrag is het makkelijkst wanneer het leuk is. Samenwerken met ons betekent dat plezier centraal staat. We inspireren elkaar en het bruist van de energie waardoor onze vitale verleidingen onweerstaanbaar worden. Plezier werkt nu eenmaal aanstekelijk!

DE KRACHT VAN HET TEAM
Wij zijn ervan overtuigd dat de mensen in je omgeving veel invloed hebben op wat je doet (én wat je niet doet!). Daarom dagen we je als team uit om gezamenlijk gezonde gewoonten te ontwikkelen zodat je elkaar kunt helpen en inspireren. Samen sta je sterker!

VAN MONTEUR TOT DIRECTEUR
Vitaliteit is universeel: het raakt elk onderdeel van de organisatie. Om van elkaar te begrijpen wat er nodig is om gezond en met plezier te werken, is de dialoog tussen de verschillende lagen van de organisatie het fundament van ons programmaontwerp. Wij nodigen iedereen uit betrokken te zijn bij het programma en het goede voorbeeld te geven, van monteur tot directeur!

Brochure workshops

Contact
• http://www.fitternederland.nl
• info@fitternederland.nl
• (026) 844 84 45

Contact

Opleidingen/registraties

  • Bewegen:
  • MBO Sport & Bewegen
  • HBO (C)ALO
  • Fitness trainer A – B
  • Voeding:
  • Sports and Nutrition (Hanzehogeschool)
  • Mentale balans:
  • Bachelor Toegepaste Psychologie (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen)