Fizie arbodienstverlening

Fizie arbodienstverlening

Medewerkers veilig en gezond naar werk is de basis voor Fizie

Wij zijn Fizie. Wij helpen bedrijven bij alles wat te maken heeft met verzuim van medewerkers en het voorkomen daarvan. Samen met onze klant zorgen we er in eerste instantie voor dat medewerkers veilig en gezond hun werk kunnen doen. Mocht er toch iemand uitvallen, dan gaan wij aan de slag om hem of haar zo snel, maar ook zo duurzaam mogelijk weer aan de slag te krijgen.

Fizie begeleidt bij verzuim

Werknemers die ziek zijn of om andere redenen niet kunnen werken, leveren u als werkgever veel zorgen en papieren rompslomp op. Daarnaast kosten ze veel geld. Wij nemen u dat papierwerk uit handen en helpen u om die kosten zoveel mogelijk te besparen. Wij zoeken uit hoe u als werkgever nog verder kan besparen door regie te houden op alle geldstromen rondom verzuim, maar ook door subsidies & kortingen te benutten. Dat doen we voor tal van bedrijven en andere organisaties: van detailhandel tot industrie en van bouwbedrijf tot zorginstelling. Ook helpen wij bedrijven bij de gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van medewerkers en organiseren wij trainingen & workshops. Meer weten over onze dienstverlening? Bekijk dan de aanpak van Fizie.

De Fizie-stijl

Minstens net zo belangrijk als wát we doen, is de manier waaróp we dat doen. Fizie is ooit ontstaan als antwoord op de grote arbodiensten in het westen van Nederland, die weinig op hadden met bijvoorbeeld onze eigen regio Zwolle. De afstand tussen de bedrijven en de verzuimbegeleiders was letterlijk en figuurlijk te groot en het contact was onpersoonlijk. Wij doen dat anders. Bij ons is het probleem van de klant ons eigen probleem. Wanneer er iets aan de hand is, staan we snel op de stoep om het op te lossen. We zijn laagdrempelig en bouwen een persoonlijke relatie met u op. Bij ons heeft u één aanspreekpunt en wanneer u diegene wilt spreken hoeft u zich niet eerst langs een ‘klantcontactcentrum’ te worstelen. Met die aanpak hopen we onze klanten niet alleen tevreden, maar zelfs enthousiast te maken!

Vrieling Adviesgroep

Fizie is onderdeel van Vrieling Adviesgroep: een familiebedrijf opgericht in 1949 met een sterke reputatie in de regio Zwolle en omgeving. Met vestigingen in Dedemsvaart, Hardenberg en Zwolle staat Vrieling voor rust, continuïteit en zekerheid rond alles wat met financiële dienstverlening voor bedrijven en particulieren te maken heeft. Kijk op de website van Vrieling voor meer informatie.

Gecertificeerde arbodienst

In Nederland zijn werkgevers verplicht om een gecertificeerde arbodienst te contracteren. Fizie is een gecertificeerde arbodienst via SBCA (Stichting Beheer Certificatieregeling Arbodiensten). Kwaliteit van de arbodienstverlening staat bij certificering centraal. De minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid verstrekt het certificaat aan arbodiensten die naar zijn oordeel een goed pakket bieden. Download hier het certificaat.

 

Contact

Brancheorganisaties

  • OVAL: Organisatie voor Vitaliteit, Activering en Loopbaan
  • Verbond van Verzekeraars
  • Door de SBCA gecertificeerde Arbodienst

Opleidingen/registraties