Gelderse Sport Federatie

Gelderse Sport Federatie

Procesbegeleiding

Je wilt als bedrijf aan de slag met vitalere werknemers maar je weet niet goed waar te beginnen? Wij helpen je door dit proces heen door samen te onderzoeken welke aanpak aansluit bij jullie wensen, wat hiervoor nodig is en waar te beginnen. Dit kunnen langere of korte trajecten zijn. Maatwerk dus.

Advies

Je wilt advies hoe je als medewerker of werkgever aan de slag kunt met vitaliteit op de werkvloer. Sport en bewegen is hierbij een belangrijk aandachtspunt. Dit kan een éénmalig advies zijn maar ook een langer traject dat bijvoorbeeld over gaat in proces- of projectbegeleiding door de GSF.

Workshop alledaags bewegen (inspireer je werknemers)

Kom in onze interactieve workshop te weten waarom bewegen over de dag verspreid zo belangrijk is.
Naast bewustwording staat deze workshop in het teken van creativiteit, je eigen gedrag en gedachten over bewegen, uitwisseling en individuele oplossingen over alledaags bewegen. Daarbij maak je voor jezelf een eigen gebruikersprofiel, zodat je weg gaat met beweeg ideeën die bij jou passen. Tot slot geven we je tips hoe fysiek en mentaal gezond en gelukkig te worden/blijven door meer te bewegen. Duur workshop: 1,5 uur. Als activiteit op zich of als onderdeel van een groter event.

Workshop vitaliteit (inspireer je werknemers)

Maak jezelf in deze workshop bewust van jouw eigen leefstijl en motiveer jezelf om te werken aan vitaliteit. Hierbij vragen we de deelnemers naar hun vaste gewoontes en dagen we hen uit met behulp van verschillende opdrachten. Aan het eind van de workshop heeft iedereen zichzelf een doel gesteld op weg naar een gezonde leefstijl! Duur workshop: 1,5 uur. Als activiteit op zich of als onderdeel van een groter event.

Webinar bewegen op de werkvloer

Een inspirerende webinar over sport en bewegen tijdens en naast het werk. Over het effect van een actieve leefstijl op de kwaliteit van leven, fitheid gedurende je werkdag en de vele mogelijkheden die er zijn om dat voor iedereen mogelijk te maken. Als activiteit op zich of als onderdeel van een groter event.

Gelders Sportakkoord

Door je als partner aan te sluiten bij het Gelders Sportakkoord kun je samen met gelijkgestemde organisaties, maar ook met andere domeinen als zorgverzekeraars en gemeenten aan de slag met gezamenlijke doelen bijvoorbeeld t.a.v. vitaliteit op de werkvloer. Aanmelden is gratis. https://www.gelderssportakkoord.nl/

 

 

Contact

Brancheorganisaties

  • NL Actief

Opleidingen/registraties

  • Bewegen:
  • BIG registratie fysiotherapeut
  • MBO Sport & Bewegen
  • Master of Sports&Health