greenhabit BV

greenhabit BV

De eerste game in Nederland voor het verbeteren van de Mentale Gezondheid!
Greenhabit is een 12-weekse vitaliteitsopleiding (Game/App) die in kleine stapjes bijdraagt aan mentale veerkracht, bewustwording en sociale betrokkenheid. Samen met een buddy en collega’s leer je alles over voeding, mindset, bewegen en ontspannen. Je gaat challenges aan en word beloond voor al je inspanningen. Voordat je begint ontvang je een greenhabit pakket thuis met daarin o.a. een boek, een waterfles en beloningen.
Greenhabit draagt bij aan een duurzame gedragsverandering en persoonlijke ontwikkeling. Het sluit bijzonder goed aan op het gedachtegoed Positieve Gezondheid en raakt alle dimensies die onze gezondheid positief beïnvloeden. Het geanonimiseerde dashboard voor organisaties laat de progressie zien van de medewerkers.

De Game/App is laagdrempelig en geschikt voor iedereen (in 4 talen N-D-E-S) Het unieke buddy systeem (iemand uit je privé omgeving) stimuleert sociale betrokkenheid en geeft steun in de kieren van de dag. De retentiewaarde is hoog, 80% van alle deelnemers maakt de hele opleiding af. Deelnemers ervaren meer rust (+24%), een betere werkprivé balans (+11%), meer energie (+17%) en meer bewustwording (+44%)

Werken aan je gezondheid is nog nooit zo leuk geweest! Greenhabit, voor minder stress en meer energie!

Contact

Opleidingen/registraties